Kamperen op een sprookjescamping: magisch familieverblijf

Een magische wereld vol sprookjesfiguren, volop animatie en zwemmogelijkheden, een ruime binnenspeeltuin en vooral veel comfort. In Rheeze in Overijssel ervaart het hele gezin hoe het is om te kamperen op een sprookjescamping. Hoewel de camping zich specifiek richt op kinderen tot en met 10 jaar genieten ook oudere kinderen en (groot)ouders hier van een onbezorgde vakantie in eigen land.

Gevarieerde keus aan accommodaties

Kamperen op een sprookjescamping zoals in Rheeze kan met een eigen kampeermiddel of in een van de bijzondere huuraccommodaties. Je bent welkom met de caravan, tent, camper of vouwwagen op een ruime en afgebakende staanplaats. Deze comfortplaatsen hebben een gezamenlijk waterpunt, liggen dicht bij een van de sanitairgebouwen en in de buurt van het zwembad. Kies je voor een huuraccommodatie? Dan logeer je op deze magische camping in charmante vakantietenten of luxe chalets. Op zoek naar dat echte glampinggevoel? Verblijf dan in een kasteel-lodge, waar de kinderen zich zeker een ridder of prinses voelen.

Nergens omkijken naar

Een warme douche, wifi, verse broodjes en lekker eten; kamperen op een sprookjescamping betekent dat je nergens omkijken naar hebt. In de Bumpieshop doe je de dagelijkse boodschappen. Het assortiment heeft alles wat je nodig hebt voor het ontbijt, de lunch en het diner. Geen zin om te koken? In de Kasteelkeuken geniet je met het hele gezin van lekkere maaltijden. Er is zelfs een speciaal buffet voor de kinderen en een speelruimte, zodat je ze niet aan tafel hoeft te houden. In de Eeterij smul je van makkelijke maaltijden, zoals een verse pizza, warme pannenkoek of een heerlijk ijsje.

Spetteren in het zwemparadijs

Een echte sprookjescamping is niet compleet zonder een mooi zwemparadijs. Deze camping heeft een overdekt binnenzwembad, Hannah's Kasteel, waar jonge campinggasten lekker spetteren en spelen. Ideaal wanneer het slecht weer is en ook nog eens zeer veilig. Daarnaast is er een buitenzwemparadijs met spectaculaire waterattracties waar ook oudere kinderen en volwassenen plezier maken.

Sprookjesachtig vermaak

Bij kamperen op een sprookjescamping hoort ook sprookjesachtig vermaak. Op deze kindercamping organiseert een enthousiast animatieteam met behulp van echte sprookjesfiguren uiteenlopende activiteiten. Er zijn speciale kinderclubs voor verschillende leeftijden, zoals de Ondeugende Berenclub, Magische Elfjesclub, Buddy club en Stoere Drakenclub, met elk een eigen animatieprogramma vol leuke en sportieve spelletjes. Bij de Sprokkelplaats geniet het hele gezin dagelijks van de spannende avonturen van Hannah en haar Sprookjesvrienden.

Bekijk hier alle capfun campings op ANWB Camping!

Capfun campings