SVR Campings: Rust, ruimte, natuur en gastvrijheid

Stichting Vrije Recreatie werd in 1970 opgericht en zet zich sindsdien in om kamperen bij de boer mogelijk te maken. Dit brengt boer en burger dichter tot elkaar en zorgt ervoor dat tegenwoordig iedereen kan genieten van rust, ruimte, natuur en boerengastvrijheid. Wie tegenwoordig “kamperen bij de boer” zegt, zegt SVR. Zo zijn er inmiddels al 2000 kleinschalige campings in Nederland, Europa en zelfs daarbuiten aangesloten. Je wordt al donateur van SVR voor slechts 10 euro per jaar, waarna je kunt genieten van alle SVR campings tegen een voordelig tarief.

Wat is een SVR camping?

SVR campings zijn vaak kleinschalig en bieden een rustige en landelijke omgeving voor kampeerders. Ze zijn meestal niet zo groot als commerciële campings en hebben doorgaans minder voorzieningen en activiteiten. Een camping die is aangesloten bij SVR heeft daarom de volgende punten in het DNA verweven zitten:

  • Rust, ruimte en natuur voor iedereen
  • Betaalbaar kamperen
  • Kampeerders het leven op het platteland laten ervaren
  • Kinderen laten zien waar ons voedsel vandaan komt
  • Gastvrijheid en persoonlijk contact

Over het algemeen zijn SVR campings dus geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en rustige kampeerervaring op het platteland, weg van de drukte van stedelijke gebieden. Ze bieden een gelegenheid om te genieten van de natuur, lokale cultuur en landelijke gastvrijheid. Zo hebben diverse SVR campings bijvoorbeeld een visvijver of zijn deze gelegen aan de kust. En voor de kinderen zijn er zelfs SVR campings waar boerderijkinderen Fien en Teun zijn te vinden met allerlei activiteiten.

Wat zijn de voordelen van donateur zijn van SVR?

Je wordt al donateur van SVR voor slechts 10 jaar per jaar en geniet direct van talloze voordelen. Woon je buiten Nederland? Dan kost de pas 15 euro.

Het grootste voordeel aan donateur worden van SVR is dat je direct toegang hebt tot een overzicht van 2000 kleinschalige campings in Nederland en daarbuiten. Op vertoon van je donateurspas kun je bij deze SVR campings vervolgens verblijven tegen het lage SVR tarief dat jaarlijks wordt vastgesteld. Zonder lid te zijn van SVR betaal je dus per nacht meer voor een verblijf. Andere voordelen aan donateur zijn van SVR zijn onder andere:

  • Gratis toegang tot de jaarlijkse SVR Kampeerbeurzen
  • Tweemaal per jaar het Infoboekje in uw brievenbus
  • Campingtips in de digitale nieuwsbrief
  • 6 dagen per week bereikbaarheid voor al uw vragen
SVR website