Campings aan het Comomeer met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings aan het Comomeer met zwembad

2 personen
36 campings gevonden

Genieten op een camping aan het Comomeer met zwembad

Ga je graag in Italië op vakantie, dan is een verblijf aan het Comomeer een aanrader. Met je camping aan het Comomeer met zwembad als uitvalsbasis ga je op ontdekking in de groene omgeving met de toppen van de Alpen als uitzicht. En dat ene dagje even niets breng je ontspannen door aan de rand van het zwembad op de camping. Op deze themapagina vind je alle campings aan het Comomeer met zwembad.

De prachtige plaatsen rondom het Comomeer

Het Comomeer is het bruisende middelpunt van allerlei pittoreske dorpjes. Zoek je een knusse plaats met gezellige steegjes en diverse middeleeuwse bezienswaardigheden, dan is Bellagio waar je moet zijn. Como, de grootste stad van de streek, is eveneens een aanrader. Een gezellig plein met diverse eetgelegenheden, interessante musea en een prachtige kathedraal maken het hier zeer de moeite waard. De omgeving rondom het Comomeer biedt je een verzameling van bezienswaardigheden zoals ruïnes, kastelen en basilieken.

Een actieve vakantie

Werk jij je graag in het zweet tijdens je vakantie? Wielrenners halen hier hun hart op; het is dé omgeving voor een stevige tocht op de racefiets. Het is hier verkeersluw, waardoor je hier goed kunt fietsen. Natuurlijk geniet je vanaf de camping aan het Comomeer met zwembad van de leukste watersporten. Ga eens kanoën, zeilen, surfen, waterskiën of neem een duik in het meer. Ook kun je heerlijk wandelen, bijvoorbeeld op de 1.600 meter hoge Monte Croce di Muggio. Kies een heldere dag uit voor de wandeling en je wordt mogelijk beloond met een spectaculair uitzicht op wereldstad Milaan.

Vakanties voor ieder type vakantieganger

Het is niet voor niets dat het Comomeer zo'n populaire vakantiebestemming is. Dit heeft als voordeel dat er veel verschillende soorten campings te vinden zijn. De rustzoeker zal blij worden van de kleine camping, terwijl kinderen plezier beleven aan de animatieteams op een familiecamping. Neem je graag je trouwe viervoeter mee, dan zoek je een camping waar honden welkom zijn. Rondom het Comomeer zijn de mogelijkheden eindeloos.