9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Parco Rurale Alture di Polazzo
bekijk 18 foto 's
Klein

Camping Parco Rurale Alture di Polazzo

Terrein bij een actief biologisch agrarisch bedrijf met veel dieren en fruit- en groenteteelt. Op 100 ha worden koeien, schapen en ezels gehouden. De licht glooiende camping, die het ecolabel bezit, ligt aan het einde van een onverharde doodlopende weg op een hoogte van 114 m in een beschermd natuurgebied. De staanplaatsen op gras kijken uit over het golvende terrein. Er is een opbouwzwembad en een speeltuin. Campers zijn niet toegestaan.

Parco Rurale Alture di Polazzo is een biologische boerderij in een beschermd natuurgebied, dicht bij de Sloveense grens. De camping is een ideale bestemming voor kampeerders die houden van de natuur, gezond eten en rust.

De camping ligt in een afgelegen gebied diep in de Karst, op twee kilometer van het dichtstbijzijnde dorp. In deze rustige en natuurlijke omgeving staat duurzaam toerisme centraal. Door alle milieuvriendelijke maatregelen bezit het agrarische bedrijf het ecolabel.

Duurzame camping
Het grasrijke campinggedeelte bestaat uit 16 staanplaatsen van rond de 80 m2 en is geschikt voor tenten en caravans. Vanaf je kampeerplek op 114 meter hoogte kijk je uit over het licht glooiende terrein. In lijn met de filosofie van de biologische boerderij voldoen de (essentiële) diensten aan de eisen voor duurzaamheid en energiebesparing: sanitair met mindervalidenvoorzieningen, stroomaansluiting van maximaal 2 ampère en gescheiden afvalinzameling. Voor degenen die het nodig hebben, heeft het hele gebied wifi-dekking. De biologische vakantieboerderij verhuurt daarnaast comfortabele appartementen voor koppels en families.

Faciliteiten
De kleinschalige en gezinsvriendelijke camping beschikt over meerdere faciliteiten om je verblijf te veraangenamen: verwarmd zwembad met terras, barbecuevoorzieningen, groot speel- en sportterrein voor kinderen, eco-vriendelijke wasmachines en laadpalen voor elektrische auto’s.

Activiteiten
Wil je meer te weten komen over het boerenleven en de omringende natuur? Stap dan aan boord van de elektrische Agribus. Deze boerderijsafari voert je door het ruige terrein van de Karst, waar koeien, ezels en schapen vrolijk rondlopen. Ook leer je bij over verschillende onderdelen van de boerderij. Verplichte (en lekkere) kost: het uitproberen van biologische producten van eigen bodem, zoals wijn, kaas, groente en fruit. Daarnaast organiseert de camping ezeltochten, begeleide fietstochten en nordic walking-excursies.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping Parco Rurale Alture di Polazzo heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Parco Rurale Alture di Polazzo is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa