Camping Liguria

2 personen
42 campings gevonden

Ontdek de prachtige Italiaanse kust vanuit een camping in Liguria

Wil je op vakantie naar de Middellandse Zee en spreekt Italië je aan? Ga dan eens kamperen op een camping in Liguria! Ontdek de prachtige kustregio aan de grens met Frankrijk en geniet van de pittoreske dorpjes en adembenemende uitzichten aan de Italiaanse Rivièra. Ben je op zoek naar een staanplaats voor de caravan, camper of tent? Of verblijf je liever in een comfortabele huuraccommodatie? Wij hebben de beste campings in de regio Liguria voor je uitgekozen.

Een ontspannen vakantie

Uitslapen, van de zon genieten, uit eten gaan, lekker spetteren in het zwembad… Dát is het echte vakantiegevoel. Voor een ontspannen vakantie ben je op een camping in Liguria aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 40 campings voor je geselecteerd in verschillende groottes: klein, middelgroot, groot en zeer groot. Allemaal op toplocaties midden in de natuur. Maak gemakkelijk een keuze met behulp van het filter, de ANWB-score en de beoordelingen van kampeerders, en ga een onvergetelijke vakantie tegemoet!

Vermaak onder de Italiaanse zon

In de zomer schijnt de zon in dit gedeelte van Italië uitbundig. De temperaturen zijn hoog, maar dankzij de ligging vlak bij zee blijft de warmte goed te verdragen. Het buitenzwembad komt goed van pas, een garantie voor urenlange waterpret. Op veel campings is animatie voor de kids geregeld. Zo beleven ook zij de tijd van hun leven!

Bezienswaardigheden in Liguria

Verlaat ook af en toe de camping om de prachtige omgeving te verkennen. Een mooie fietstocht maken kunnen jullie over de Pista Ciclabile, een voormalige treinbaan langs de Middellandse Zee. Schilderachtige taferelen vind je in het plaatsje Portofino, maar de echte trekpleister van dit gebied is Cinque Terre. De vijf idyllische stadjes liggen op een heuvel en zijn het beste te voet of met de boot te bereiken. Hoofdstad Genua is vooral leuk om te shoppen.