Campings met laadpalen

  • Campings met laadpalen op het terrein
  • Gegarandeerd een zorgeloze vakantie
  • Geïnspecteerd door ANWB

Campings met laadpalen voor je elektrische auto

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

Campings met laadpalen voor je elektrische auto

Graag met je elektrische auto op vakantie? Kies dan voor een camping met laadpalen! Dit bespaart je de zorgen om op zoek te moeten naar een laadpaal bij aankomst of onderweg. Op deze manier kun je zonder zorgen richting jouw vakantiebestemming. ANWB Kamperen biedt verschillende campings aan die over laadpalen beschikken. In veel gevallen zijn deze campings ook duurzaam, verder zijn er veel campings onderweg die over laadpalen beschikken!

Terwijl je auto opgeladen wordt heb je alle tijd om de camping te verkennen, te genieten van de faciliteiten die de camping te bieden heeft of om de prachtige omgeving te ontdekken. Zo kun je optimaal gebruik maken van je tijd terwijl jouw auto aan de lader staat!

Geniet van een duurzaam verblijf

Een camping waar laadpalen aangeboden worden is vaak ook een camping waar op duurzaamheid gelet wordt. Bij duurzame campings wordt energie vaak opgewekt met het gebruik van zonnepanelen en wordt er gelet op het verbruik van water. Op deze campings kun je genieten van een comfortabel en duurzaam verblijf.

Kies voor duurzaamheid en geniet van de prachtige natuur waarin je je bevindt. Maak een wandeling door het omliggende natuurgebied, breng een bezoek aan het strand of neem een duik in het nabijgelegen meer. Deze campings hebben vaak geen druk activiteiten programma, er wordt meer gefocust op bijvoorbeeld duurzame workshops of georganiseerde fietstochten. Op deze manier kun je in alle rust genieten van de prachtige omgeving.

Campings om onderweg te verblijven

Onderweg nog een stop maken om zo de elektrische auto weer op te kunnen laden? Dan zijn de campings onderweg ideaal! Deze campings beschikken vaak over laadpalen, waardoor dit zeker met een elektrische auto super is. Terwijl je auto weer opgeladen wordt om de volgende dag weer verder te kunnen rijden naar uw bestemming kun je zelf ook even uitrusten.

Geniet van een heerlijk diner in het restaurant op de camping of maak een wandeling in de prachtige omgeving van de camping. Na een rustige avond kun je de volgende dag met volle energie en een opgeladen auto de reis voortzetten.