Luxe campings in Noord-Italië

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

Luxe campings in Noord-Italië

2 personen
0 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Van alle gemakken voorzien op een luxe camping in Noord-Italië

Een groot zwemparadijs, veel speelveldjes en een goed opgeleid animatieteam zijn slechts enkele faciliteiten waar je van verzekerd bent op een luxe camping in Noord-Italië. Maar ook een bakker, een luxe restaurant en goed onderhouden sanitair vind je hier. Al met al zijn deze campings de ideale vakantiebestemming, waar jij en je gezin de tijd van hun leven hebben.

Een actieve vakantie beleef je in de Alpen en Dolomieten

Gaat je hart sneller kloppen van een actieve vakantie, kies dan voor een luxe camping in Noord-Italië in de Alpen of Dolomieten. In de streek Trentino-Alto Adige zijn er tal van routes die je te voet, per mountainbike of al klimmend kunt ontdekken. Zoek je graag de extremere sporten op? Ervaar maximale adrenaline tijdens paragliden.

Overheerlijke pasta’s, pizza’s en visgerechten in Emilia-Romagna

Italië staat bekend om de overheerlijke keuken. Culinaire hoogstandjes vind je niet alleen op de luxe camping in Noord-Italië, ook in de nabije omgeving zijn er talloze authentieke restaurantjes. De ultieme culinaire vakantie beleef je in Emilia-Romagna. Dit gebied wordt ook wel het culinaire hart van Italië genoemd. Helemaal niet zo gek, want parmaham, truffels, Parmezaanse kaas en Lambrusco vinden hun oorsprong in deze regio.