Gezinscampings in Italië

  • De leukste gezinscampings
  • Geselecteerd door de ANWB
  • Uit Go Camping magazine

Gezinscampings Italië

2 personen
126 campings gevonden

Familiecamping in Italië: zonovergoten vakanties voor jong en oud

Een vakantie op een familiecamping in Italië staat garant voor zon, waterpret en genieten van een prachtige omgeving en heerlijk eten. ANWB Camping heeft een selectie gemaakt van campings in Italië die volledig zijn afgestemd op gezinnen. Van de Adriatische kust tot de Tyrreense Zee en zelfs op Sicilië. Dit zijn kampeerlocaties met veel activiteiten voor de kinderen en voldoende ruimte voor ontspanning voor ouders.

Familievakanties helemaal op maat

Kies je voor een ontspannen strandvakantie, een sportieve vakantie aan het Gardameer of toch een actieve rondreis met bezoeken aan historische steden als Rome en Florence? ANWB Camping heeft door heel Italië familiecampings verzameld als basis voor jouw ideale vakantie. Ga je voor een kleinere camping omdat je op doorreis bent, of kies je voor een groots opgezet terrein met veel faciliteiten waar de kinderen veel ruimte hebben? En wat te denken van de aanwezigheid van wifi en de mogelijkheid om accommodatie te huren? Mogelijk wil je graag de hond meenemen. Met behulp van de filters in de zoekmachine haal je de meest geschikte familiecamping altijd naar voren!

Vermaak voor alle leeftijden

Een zwembad is tijdens de zomervakantie in een warm land geen overbodige luxe. Daarom hebben de familiecampings in Italië een zwembad op het terrein, of liggen ze vlak aan zee zodat je altijd een verkoelende duik kunt nemen. Aan entertainment voor de kinderen is ook gedacht: op de campings is een animatieteam aanwezig dat elke dag leuke activiteiten voor diverse leeftijdscategorieën organiseert. Daarnaast zijn er een ruim aantal campings waar je zelf een balletje kunt slaan op de tennis- of golfbaan, of waar je heerlijk ontspant in de sauna.

#