Kamperen bij de boer in Italië

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in Italië

Wissen
2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Kleinschalig kamperen bij de boer in Italië

Ga je kamperen bij de boer in Italië, dan verblijf je op een kleinschalige camping. De boer stelt een stuk land ter beschikking waar je met je gezin een geweldige tijd beleeft. De kids leren alles over olijven en vijgen op het land en helpen om koeien of geiten te melken. Hierdoor is de vakantie niet alleen leuk, maar ook nog eens erg leerzaam. In de regio geniet je van de echte Italiaanse keuken in de lokale restaurants en kom je helemaal tot rust.

Verken de regio per fiets, auto of wandelend

Waar je ook vakantie viert in het land, je bent altijd omgeven door prachtige natuur. Als je gaat kamperen bij de boer in Italië zijn er tal van routes die je met de auto, op de fiets of te voet verkent. Bewonder bijvoorbeeld de kust van Golfo del Tigullio, de heuvels van Toscane of de Italiaanse Alpen. Ga voor een gezellige picknick aan een meertje, maak familiefoto’s in een groen dal of geniet van een prachtig berglandschap.

Meer dan genoeg te beleven in de omgeving

Kamperen bij de boer in Italië biedt genoeg vermaak in de omgeving. Ontdek bijvoorbeeld de beste wijngebieden ter wereld, bezoek Rome, Florence, Sienna of Verona of geniet van een heerlijke strandvakantie aan het Gardameer, Iseomeer of Comomeer. Zoek je liever het avontuur op? Vier dan vakantie in het zuiden van het land en beklim de indrukwekkende vulkaan de Etna.