Strandcampings

  • Maximaal 10 km van de kust
  • Van de kusten in Scandinavië tot de kusten van Griekenland
  • Boek uw strandcamping hier

Strandcampings Italië

2 personen
449 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Ontspannen op een strandcamping in Italië

Houd je van zon, zee en strand? Ga je dan ontspannen op een strandcamping in Italië. Wij hebben er meer dan 400 voor je geselecteerd. Op onze website vind je een handig overzicht van kindvriendelijke campings voor het hele gezin in alle regio’s van Italië. Wat de strandcampings met elkaar gemeen hebben? Ze liggen allemaal op maximaal 10 kilometer van het strand en beschikken over voldoende faciliteiten voor jong en oud.

Zonnen op het strand…

Het grootste gedeelte van Italië profiteert van een Middellandse Zeeklimaat. Dat betekent dat je hier in de zomer zongarantie hebt. Een vakantie doorbrengen met hele gezin op een Italiaanse strandcamping is de ideale manier om je te ontspannen als je van mooi weer houdt. Of onderneem een sportieve activiteit.

Of toch een frisse duik in het zwembad

Alle strandcampings in Italië die op onze website staan, beschikken over luxe faciliteiten, waarmee je verzekerd bent van optimaal comfort tijdens je verblijf. Neem een frisse duik in het zwembad en geniet daarna van een zomerse maaltijd in het restaurant. Bij iedere camping kun je in een oogopslag de ANWB-score en de beoordeling van kampeerders zien.