9479 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Stella del Mare
bekijk 2 foto 's
Erkend CKE

Camping Stella del Mare

Langgerekt terrein met enkele hoogteverschillen, in de heuvels van de Maremma. Een aantal standplaatsen ligt op terrassen onder olijfbomen of kurkeiken, de andere plaatsen bevinden zich op een vlak deel met begroeiing van hoofdzakelijk pijnbomen.

Voor een heerlijke strandvakantie kun je naar camping Stella Del Mare in het prachtige Italiaanse Toscane. Het strand ligt om de hoek, met aan de ene kant pijnbomen en eeuwenoude eiken en aan de andere kant de kristalheldere zee waar je uitkijkt op het eiland Elba. Plekken

Een aantal kampeerplekken van deze middelgrote camping (135 toeristische plaatsen) ligt op terrassen, beschut onder een rij olijfbomen. De plaatsen zijn ruim en geven een gevoel van privacy. Het terrasgedeelte ligt in de heuvels van de Maremma. Een andere deel van de plaatsen bevindt zich op vlak gebied. Ook als je geen kampeermiddel hebt, kun je hier terecht, want er zijn bungalows te huur.

Faciliteiten

De camping telt 2 grote buitenzwembaden, die liggen in het midden van de camping en geven een prachtig uitzicht op eindeloze bossen. Met de strakblauwe Italiaanse lucht, de pijnbomen en overal fleurige bloemen waan je je al snel in Italiaanse vakantiesferen. In de bar bij het zwembad haal je een verkoelend drankje. De zwembaden hebben 3 verschillende dieptes (50 cm, 110 cm en 170 cm diep). Ook is er een speeltuin en kun je tennissen, volleyballen, en tafeltennissen. Verder heeft de camping naast een winkel en supermarkt, ook een restaurant en een pizzeria. Om bij het strand te komen, moet je een openbare weg over, dat is ongeveer 150 meter van de camping. Al snorkelend ontdek je de schatten die er onder water te zien zijn.

In de buurt

Het strand van de Toscaanse badplaats Castiglione della Pescaia is uitgeroepen tot mooiste en schoonste strand van Italië. Leuk ter afwisseling van de stranddagen bij de camping.

Langgerekt terrein met enkele hoogteverschillen, in de heuvels van de Maremma. Een aantal standplaatsen ligt op terrassen onder olijfbomen of kurkeiken, de andere plaatsen bevinden zich op een vlak deel met begroeiing van hoofdzakelijk pijnbomen.

Op ruim 100 m afstand, aan de overkant van een openbare weg, is een zandstrand met verhuur van ligbedden en parasols.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Stella del Mare heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Stella del Mare is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa