Vakantiehuizen in Toscane

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Toscane

2 personen
26 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Vakantiehuis Toscane: een betoverende regio in Italië

Op vakantie naar een van de mooiste regio's in Italië? Een vakantiehuis in Toscane laat jou kennismaken met een betoverende streek. Het schilderachtige landschap met de bijzondere steden maakt Toscane tot een plaatje om te zien. Deze heerlijke vakantieregio is dan ook een prima keuze voor een zonnige en romantische vakantie in Italië.

Florence, een must voor iedere toerist

Florence is de hoofdstad van Toscane en zo ontzettend mooi dat je er niet omheen kunt. Al eeuwen geleden oefende de stad een grote aantrekkingskracht uit op kunstenaars Michelangelo en Machiavelli. Ook jij wordt vast betoverd door haar schoonheid en dus moet je hier beslist een dagje doorbrengen. Bewonder de talloze bouwwerken, fresco's, schilderijen en sculpturen.

Maak een autorit door het Chiantigebied

De Chianti is al honderden jaren lang een van de belangrijkste wijnregio's in Italië. Het rijden van een wijnroute is dan ook een onvergetelijk uitje. Geniet van de uitgestrekte wijngaarden en glooiende heuvels. En vergeet ook niet om af en toe uit de auto te stappen, want natuurlijk neem je deel aan een wijnproeverij bij een boerderij of kasteel.

Ontdek de middeleeuwse stad Cortona

Houd je van historie en geschiedenis? Combineer je verblijf in een vakantiehuis in Toscane met een bezoek aan Cortona. Maak een wandeling door de smalle historische straatjes en sta oog in oog met bijvoorbeeld stadhuis El Palacio Comunal met zijn grote klok. Wandel door naar burcht Fortezza Medicea di Girifalco en geniet van een spectaculair uitzicht over de stad. Hier vind je namelijk het hoogste punt van Cortona.

Vind verkoeling in Grotta del Vento

Ontvlucht de Italiaanse warmte en vind verkoeling in Grotta del Vento. Deze grot bevindt zich midden in de Apuaanse Alpen en staat bekend om de vele stalactieten en stalagmieten. De grot is toegankelijk voor zowel volwassenen als kinderen. Zoek je meer uitdaging? Probeer de avontuurlijke paden waarbij je klimt via ladders en touwen.