4 sterren

Camping San Cristoforo

ItaliëTrentino-Alto-AdigeTrentoPergine Valsugana  (sitecode 45215)

Camping San Cristoforo

ItaliëTrentino-Alto-AdigeTrentoPergine Valsugana
4 sterren
ErkendCKE

De camping bevindt zich aan de rand van het gelijknamige dorpje. Het terrein is omgeven door bergen. Een deel van de afgebakende standplaatsen kijkt uit op deze bergen. Het strand is via een eigen weg eenvoudig te bereiken. Het geïntegreerde kleutergedeelte van het zwembad heeft een diepte van 70 cm. Op korte afstand liggen een paar kleine strandjes van kiezel en gras. Verder liggen er rotsen aan de rand van het meer.

Camping San Cristoforo: gemoedelijk kamperen in de bergen

Wie op zoek is naar een sfeervolle camping bij een meer en bergen, is bij camping San Cristoforo aan het juiste adres. Deze gemoedelijke en intieme camping bevindt zich in het bergachtige Trentino, aan het Lago di Caldonazzo. Dankzij uitgebreide faciliteiten als een zwembad met kleutergedeelte en Nederlandstalige animatie beleeft jong en oud op deze camping een onvergetelijke vakantie.

Kamperen bij San Cristoforo

Op de middelgrote camping zijn maar liefst 90 toeristische staanplaatsen beschikbaar voor enthousiaste kampeerders. Een gedeelte van de afgebakende staanplaatsen biedt een prachtig uitzicht over de bergen. Vouwwagens, caravans en campers zijn op het kampeerterrein toegestaan. Wie liever in meer comfort vakantie viert, huurt een van de 84 accommodaties op de camping.

Uren zwemplezier!

De waterratten binnen het gezin vermaken zich volop, dankzij het zwembad van 300 vierkante meter op camping San Cristoforo. Verder is er een speciaal ondiep kleutergedeelte, waar de allerkleinsten heerlijk in kunnen spetteren. Rondom het zwembad zijn glijbanen en gratis ligbedden aanwezig. Ook is het mogelijk om te zwemmen in het nabijgelegen meer. Hier liggen een paar kleine strandjes van gras en kiezel.

Faciliteiten voor de kinderen

De kinderen vervelen zich dankzij de uitgebreide faciliteiten op camping San Cristoforo geen moment. Zo is er tafeltennis, fietsverhuur, volleybal en voetbal. Op het meer vaar je met de kano, zeilboot of surfplank. Kleine kinderen vermaken zich daarnaast uitstekend in de speeltuin. Ook is er Nederlandstalige animatie aanwezig.

Voorzieningen in de buurt

Wat prettig is voor een onbezorgde vakantie, is dat de horecavoorzieningen binnen handbereik zijn. Zo is er een snackbar en restaurant op de camping voor lekkere maaltijden. Ook is vers brood verkrijgbaar op het kampeerterrein. De supermarkt bevindt zich op 2,5 kilometer afstand.

Omgeving

Camping San Cristoforo: ontdek de bergachtige omgeving van Trentino

De sfeervolle camping San Cristoforo bevindt zich vlak bij het Lago di Caldonazzo. De bergachtige streek Trentino leent zich met zijn fraaie meren uitstekend voor schitterende wandel- en fietstochten. Ook een autorit over de steile Passo Manghen is een aanrader. Verder ligt de schitterende stad Pergine in de buurt.

Trento, de onontdekte stad in Noord-Italië

Vlak bij camping San Cristoforo bevindt zich Trento, de hoofdstad van de regio Trentino. In de stad vind je zowel Duitstalige als Italiaanstalige elementen. Bezoek bezienswaardigheden als de Piazza met de Neptunusfontein en Il Castello del Buonconsiglio.

Lees meer over Trentino-Alto-Adige

Naar accommodaties