9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Vransko Jezero Crkvine
bekijk 15 foto 's

Camping Vransko Jezero Crkvine

De camping is volledige vernieuwd met nieuwe paden en nieuw sanitair. In 2018 zijn er ook een nieuw restaurant, beach bar en supermarkt. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

Camping Crasko Jezero Crkvine ligt in een natuurpark aan een meer. Vanaf de camping loop je zo naar de Adriatische kust. Kortom: een plek voor echte buitenmensen. Je kunt hier bijna het hele jaar door vissen. In het meer zwemmen zowel zoetwater- als zoutwatervissen. Bij de receptie kun je terecht voor informatie over activiteiten en bezienswaardigheden.

Ook waterliefhebbers met andere voorkeuren kunnen hier plezier maken. Zo kun je kajakken en suppen (stand up paddle) op het meer. De omgeving is te verkennen te voet of per fiets. Ook zijn er tal van bijzondere wandelpaden en fietsroutes door de natuur of langs het water.

Volledig vernieuwd

Na een lange dag in de natuur, is niets fijner dan een goede maaltijd. Het campingrestaurant is volledig gerenoveerd net als de strandbar en de campingwinkel. In het restaurant kun je aanschuiven voor lokale en internationale gerechten en dranken. In de supermarkt op de camping kun je terecht voor de dagelijkse benodigdheden.

Wil je meer van de Kroatische cultuur te weten komen? Er zijn een aantal leuke plaatsjes en bezienswaardigheden in de buurt. Maak de bars en winkels van Pakostane onveilig, leef je uit in Fun Park Mirnovec of bezoek een van de musea in de omgeving.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping Vransko Jezero Crkvine heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa