9518 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Klein Charme

Camping Ulika

Kleinschalige, gemoedelijke camping waar olijfbomen voor beschutting zorgen. De standplaatsen voor tenten en caravans, met gras en steen, zijn gescheiden door heggen en struiken. De eigenaars beheren ook de drukbezochte eetgelegenheid Maestrael. Er zijn speeltoestellen voor kinderen. Eenvoudig en schoon sanitair.

Kleine campings in Kroatië zijn bijna op één hand te tellen. Camping Ulika ligt in Rovinj, aan de kust van Istrië en is rustig, kleinschalig en gemoedelijk.

Op de camping, die omgeven is door wijngaarden en akkers, zorgen olijfbomen en eeuwenoude eikenbomen voor beschutting. De staanplaatsen voor tenten en caravans zijn van elkaar gescheiden door heggen en struiken.

Rust en lekker eten

Animatieteams en avondprogramma’s vind je niet op Camping Ulika; de rust overheerst. Maar dat betekent niet dat kinderen zich hoeven te vervelen. Er zijn speeltoestellen en er is een schoon, goed onderhouden zwembad. Er is een uitstekend restaurant op de camping waar je van traditionele Istrische gerechten kunt genieten. Ook loop je zo naar het 600 meter verderop gelegen rotsstrand – wel waterschoenen meenemen.

Romantisch Rovinj

De camping ligt op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Rovinj, een kuststadje dat als meest romantische plaats in het Middellandse Zeegebied bekend staat. Het is een van de populairste toeristische plaatsen in Kroatië. Het oude centrum van Rovinj is dan ook prachtig gelegen op een schiereiland. Hier vind je een netwerk van oude straatjes en de St. Eufemijakerk, de grootste barokke kerk van Istrië. Beklim de toren, kom terecht op het hoogste punt van Rovinj en word beloond met een schitterend uitzicht over de stad en de omringende archipel.

Rondom Rovinj liggen tal van fiets- en wandelpaden. Ook kun je vanuit hier verschillende georganiseerde bootexcursies naar de nabijgelegen eilanden boeken. Op die manier krijg je een vollediger beeld van de prachtige eilandengroep in dit deel van Istrië. Je kunt hier ook met een veerboot naar Venetië; erg leuk, maar voor de reis moet je wel een paar uur uittrekken.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping Ulika heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Ulika is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa