4 sterren

Camping Ulika

KroatiëIstriëPorec  (sitecode 37531)

Camping Ulika

KroatiëIstriëPorec
4.5 sterren
Erkend

Op een schiereiland bevindt zich deze naturistencamping met afgebakende en niet afgebakende staanplaatsen. Er is een apart gedeelte voor stacaravans en voor gasten met huisdieren. De camping en het strand zijn enkel toegankelijk voor naturisten. Een naturistenkaart is verplicht voor alleenreizende mannen. Jongeren onder de 18 jaar zijn welkom onder begeleiding van hun ouders. Er is een 2,5 km lang en 20 m breed rotsstrand met hier en daar vlakke plateaus.

Acht kilometer ten noorden van de grote stad Porec ligt de naturistencamping Naturist Camping Ulika. Je bent hier in Istrië, aan de westkust en bent de grenzen gepasseerd van Italië en Slovenië. Een camping zoals de naam aangeeft, alleen voor naturisten.

Langs deze kust wemelt het van de schiereilandjes. Op één ervan ligt deze naturistencamping met afgebakende en niet afgebakende staanplaatsen. Er zijn plekken met schaduw, maar ook veel zonder. Vakantiegangers met een huisdier staan op aparte delen van deze grote camping. Net als de mobilhomes en chalets voor de verhuur. Het strand én de camping zijn alleen toegankelijk voor naturisten. Een naturistenkaart is verplicht voor alleenreizende mannen. Jongeren onder de 18 jaar zijn alleen welkom onder begeleiding van hun ouders.

Privé-badkamers te huur

Het driehoekige terrein ligt aan een eigen baai aan de Adriatische Zee met een kiezelstrand en platte rotsen. Met mooi weer en een goede verrekijker zou je Venetië kunnen zien liggen. Het moderne sanitair is voorzien van alle gemakken. Stel je prijs op je privacy, dan kan je een privé-badkamer huren. Er is zelfs een hondendouche.

Animatie voor iedereen

Tijdens het hoogseizoen is er animatie voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen van vier tot twaalf jaar is er een miniclub. Volwassenen kunnen meedoen met gym, aquarobics, beachvolleybal en voetbal. Op zee kan je windsurfen en bootje varen. Er zijn restaurants, grills en bars bovendien is er een goed geoutilleerde campingwinkel met een souvenirshop.

Oplaadpunt e-bike op de camping

Al die baaien en baaitjes in de omgeving van Naturist Camping Ulika wil je natuurlijk ook verkennen. De Baai van Porec biedt veel natuurschoon. Fietsen is een geliefde bezigheid van de vakantiegangers. Er is keuze uit tien gemarkeerde fietsroutes. Handig weetje: op de camping is een oplaadpunt voor je e-bike.

Omgeving

Avontuur in prachtige landschappen bij camping Ulika

Je beleeft genoeg leuke dagjes uit rondom camping Ulika, bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan Aquapark Aquacolors. Hier geniet je van honderden meters aan waterglijbanen. Echte snelheidsduivels zijn op hun plek bij Motodrom Porec, waar je op een raceparcours de strijd aangaat met je familie en vrienden.

Wil je in de buurt van camping Ulika een idyllische wandeling maken, dan moet je in de Limvallei zijn. Hier volg je het kabbelende water terwijl je over glooiende heuvels loopt. Maak ook eens een uitstapje naar het eiland San Nicolò met zijn iconische vuurtoren.

Lees meer over Istrië

Naar accommodaties