9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Straško
bekijk 17 foto 's
Best CKE

Camping Straško

De familiecamping is begroeid met olijf- en eikenbomen. De meeste staanplaatsen zijn afgebakend. Er zijn winkels, een klimtuin en een kinderboerderij. Een discotheek ligt binnen gehoorsafstand. Er is kinderopvang (tot 4 jaar), een duikschool en een vulstation voor duikflessen. In het hoogseizoen rijdt een treintje naar Novalja.

Camping Strasko ligt op het eiland Pag voor de kust van Kroatië. Aan een baai met een twee kilometer lang strand met kleine kiezels. Op loopafstand van de stad Novlaja. Een camping voor sportieve kampeerders en zonaanbidders.

Deze familiecamping van 58 hectare is terrasvormig aangelegd met een verloop van 25 meter boven de zee. De 1.560 toeristische standplaatsen liggen verspreid tussen olijf- en eikenbomen. Voor een deel op terrassen en voor een deel op licht geaccidenteerde grond. Gras en kiezels vormen de ondergrond. Er zijn 149 seizoenplaatsen, buiten de camping nog 5 camperplaatsen. De verhuuraccommodatie bestaat uit toercaravans, stacaravans en blokhutten.

Een deel van de camping is voor naturisten. Die beschikken over een restaurant, een gerenoveerd toiletgebouw, broodwinkeltje, groentestal en een speelplaats voor kinderen. Op het textielgedeelte zijn alle overige faciliteiten. Zoals een snackbar waar je afhaalmaaltijden kunt kopen. Professionele kinderopvang zorgt voor kinderen tot 4 jaar. Voor de kleuters zijn er een klimtuin, een binnenspeeltuin en een kinderboerderij. Op het multifunctionele sportterrein kan je tennissen, boogschieten en volleyballen. Verder is er een waterspeeltuin, kan je een fiets of een boot huren en paardrijlessen nemen. Volwassenen kunnen een afspraak maken in het beautycenter. Meer boodschappen haal je in de supermarkt op 500 meter van de camping. Een disco op hoorafstand. Wifi in de openbare ruimtes en op ruim 90% van de standplaatsen. Internetcorner.

Het strand bestaat uit kiezers, betonplaten en ligweides met bomen. Langs dat strand zijn volop attracties voor kinderen, trampoline, fietsverhuur, verkoop van pannenkoeken en popcorn en de hele dag door animatie, restaurant, pizzeria en beachbars. Ook daar is een apart naturistendeel. Pag is een langgerekt, smal eiland van 60 kilometer lang en maar een paar kilometer breed. Heel goed per fiets te verkennen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Straško heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Straško is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa