9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Kovacine
bekijk 22 foto 's en 1 video
Erkend CKE GreenKey

Camping Kovacine

De terrassencamping met apart naturistendeel ligt in een olijfboomgaard, een dennenbos en dicht bij de zee. De vaste plaatsen liggen apart. Een deel van de tentplaatsen is autovrij. Er zijn begeleide fiets-, boot- en duiktochten, een bootkraan en oplaadpunten voor elektrische auto's. Let op: vanaf de veerboot is de weg smal en bochtig.

Cres is het op twee na grootste eiland in de Adriatische Zee, tussen de oostkust van Istrië en het overige vaste land van Kroatië. Camping Kovacine ligt in zijn geheel op het schiereiland dat in zee steekt op slechts twee kilometer van de stad Cres.

Camping Kovacine is tegen de hellingen van het schiereiland opgebouwd. Groot, maar door de indeling heb je dat niet meteen in de gaten. De meeste standplaatsen zijn vlak. Van de 952 toeristische standplaatsen hebben er 300 12A stroom. Hier kampeer je tussen en in de schaduw van olijf- en pijnbomen. Enkele kampeerders hebben het geluk dat ze van onder de luifel uitkijken op de Valun-lagune. Omdat Camping Kovacine voor een deel een naturistencamping is, is het met name geschikt voor gezinnen die hiervan houden en voor zee- en strandliefhebbers.

Verspreid over de camping liggen sanitair gebouwen, speeltuinen en speeltuintjes en een tennisbaan. Er zijn privé-gezinsbadkamers te huur. Op de punt van de camping ligt pal achter of juist voor het strand het complex met het restaurant en de campingwinkel waar je vers brood kunt kopen. Bij een stalletje koop je vers fruit en groente. De camping organiseert veel zoals excursies, fietstochten, sportactiviteiten. Je kunt er duiklessen volgen. Tweemaal per week is er een live-optreden en een grill-party op het strand. Gratis wifi op de camping. Handig voor camperaars: voor de campingslagboom is plek voor 20 campers.

Eiland Cres is heuvelachtig met in het zuiden olijfbomen en wijngaarden. De kustlijn in het westen en zuiden is een aaneenschakeling van baaien en baaitjes met kiezelstrandjes. In het noorden zijn steile rotsen. Een leuke wandeltocht is naar het dorpje Merag. De route begint in het noordelijke deel van het stadje Cres en loopt over de heuvel van Cres naar de ruïne van de St. Bartholomeuskerk naar het kleine vissersdorp Merag.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Kovacine heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Kovacine is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa