8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Slatina
bekijk 23 foto 's en 1 video
Erkend CKE

Camping Slatina

De terrassencamping beschikt over hoge bomen en deels afgebakende staanplaatsen. De seizoen- en toeristische staanplaatsen zijn niet gescheiden. Honden zijn toegestaan onder voorwaarden. Voor de staanplaatsen bij het strand is een reservering nodig. Er is een duikschool. Naast een rotsstrand zijn er verschillende kiezelstranden, enkele grasvelden, steigers en verharde platforms in de rotsen. Op bepaalde plekken mogen honden zwemmen. Er is een apart gedeelte voor naturisten.

Dit is echt een bestemming voor rustzoekers. Camping Slatina is geen kleine camping, maar door de ruime opzet merk je daar niet veel van. Ieder deel van de camping heeft toegang tot het strand, zodat je ook daar altijd alle ruimte hebt.

Deze terrassencamping beschikt over hoge bomen en deels afgebakende standplaatsen. De seizoen- en toeristische staanplaatsen zijn niet gescheiden. Het is de moeite waard te kiezen voor superior en premium staanplaatsen, die zijn erg mooi en voorzien van water en elektra. Andere staanplaatsen zijn wat oneffen. Er is niet veel schaduw te vinden. Kamperen aan het strand kan alleen als je vooraf reserveert.

Op de camping vind je 2 gebieden met erg mooie, modern ingerichte mobilhomes. Een daarvan ligt in de Slatina-baai, hier kijk je zo vanaf je terras uit op het strand. Deze mobilhomes zijn aangekleed met wijnranken en een mooi lavendeltuintje. Het andere complex ligt bij de Tiha-baai.

Rustige strandcamping

Het strand bij de camping is een van de mooiste stranden op Cres en Lošinj. Naast een rotsstrand van 900 m zijn er verschillende kiezelstranden, enkele grasvelden, steigers en verharde platforms in de rotsen voor zonnebaden. Op bepaalde gedeeltes mogen honden zwemmen, honden zijn ook op de camping toegestaan onder voorwaarden. Het strand is toegankelijk voor daggasten en er is een apart gedeelte voor naturisten.

Met pizzeria en restaurant

Wat een heerlijk plekje is dit. Het animatieteam doet goed z’n best, het personeel is erg vriendelijk en het sanitair is netjes en schoon. Er zijn een duikschool, een vulstation voor duikflessen en je kunt je laten masseren. In de campingwinkel zijn wat kleine boodschapjes te krijgen maar er is ook een supermarkt dichtbij. Op de camping vind je ook een restaurant en pizzeria, lekker makkelijk na een hele dag aan het strand.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Omgeving

Camping Slatina, gelegen op het Kroatische eiland Cres, bevindt zich in een sfeervolle, mediterrane omgeving. De terrassencamping ligt bij één van de mooiste stranden van het eiland. Naast de rotsstranden zijn er verschillende kiezelstranden en grasvelden.

Ontdek het eiland te voet of per fiets

Op het eiland is er te voet of per fiets allerlei natuurschoon te ontdekken. Er zijn wel meer dan 1200 verschillende plantensoorten die zorgen voor een heerlijke geur op het eiland. Er zijn talloze wandelpaden op Cres, waardoor je nooit uitgewandeld raakt. Breng een bezoek aan de Blauwe Grot, één van de mooiste zeegrotten van het Adriatische gebied.

Geniet van de mooie stranden

Camping Slatina ligt tussen twee baaien in, waardoor je hier heerlijk kan zwemmen. De twee grote kiezelstranden Slatina en Tiha liggen bij de camping. Het kiezelstrand Slatina behoort tot de mooiste stranden van Cres-Lošinj. In de buurt van camping Slatina huur je vaartuigen voor een leuke boottocht op zee. Ook is er een duikcentrum aanwezig, waar je leert duiken. En als je al een duikvergunning hebt, huur je er een duikuitrusting om de prachtige onderwaterwereld in de baaien te verkennen.

Kom voor de rust

Alhoewel Cres samen met Krk het grootste Kroatische eiland is, kom je hier terecht in een oase van rust. Het eiland bestaat vooral uit bergen, bossen en struikgewassen en telt weinig inwoners. In het noorden van het eiland ligt de Tramuntana, een beschermd bos met eiken- en kastanjebomen. Midden op het eiland ligt het Vranameer, die omgeven is door enkele hoge bergen. De Gorice vind je hier ook, met 648 meter de hoogste berg van Cres. Hier heb je een geweldig uitzicht over de andere eilanden in de omgeving.

Lees meer Lees minder

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Slatina heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Slatina is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa