4.2 sterren

Krk Premium Camping Resort

KroatiëPrimorje-Gorski KotarKrk  (sitecode 38043)

Krk Premium Camping Resort

KroatiëPrimorje-Gorski KotarKrk
5 sterren
BestCKE

De hellende terrassencamping is met olijfbomen en struiken begroeid. Planten en oleanders omzomen de entree, zwembad en hoofdwegen. De plaatsen zijn met haagjes en muurtjes afgebakend. Vanaf de camping is er zicht op zee en de stad. Er is een 800 m lang kiezelstrand en zonplateaus. Ligbedden en parasols zijn te huur. Er is een apart naturistenstrand en hondenstrand. Voor een ieder is er animatie. Kinderen kunnen terecht in de speeltuin, kleuterbad, waterspeeltuin en de glijbanen.

Grote terrassencamping aan zee, 800 meter ten zuidoosten van Krk. Olijfbomen en struiken geven deze terrassencamping een groene uitstraling. Jonge palmen en oleanders omzomen de entree, het zwembad en de hoofdwegen. Vanaf de camping is er zicht op zee en de stad.Zonnig of schaduwrijker

Met je eigen tent, caravan of camper boek je een van de toeristische staanplaatsen op gras, bodem met kiezels of op rotsbodem. Je kunt kiezen uit 2 typen staanplaatsen die onder andere verschillen in grootte. Op sommige staanplaatsen heb je veel zon, andere liggen wat schaduwrijker. De toeristische staanplaatsen zijn afgebakend met haagjes en muurtjes en deels verhard met kiezels. Als je liever wilt huren, heb je hier de keuze uit diverse typen mobilhomes.

Eigen kiezelstrand aan zee

Bij het buitenzwembad, met zicht op bomen en de zee erachter, geniet je van zon en water. Hier vind je ook een beautycenter met sauna. Vanaf de camping loop je zo naar het openbare kiezel- en rotsstrand (800 m), met plateaus voor zonaanbidders. Er is ook een trailerhelling. Naast de camping is een goed afgeschermd naturisten- en nudistenstrand.

Kinderen klimmen, schommelen en spelen in de buitenspeeltuin. Oudere gasten kunnen hun energie kwijt op het beachvolleybalveld, de tennisbaan of het basketbalveld. In het hoogseizoen organiseert de camping verschillende activiteiten voor jong en oud. In het restaurant (ook een snackbar) met ruim terras geniet je van een hapje en een drankje. Afhaalmaaltijden kun je hier ook bestellen. Op de camping vind je ook diverse barbecueplaatsen.

Omgeving

Krk Premium Camping Resort heeft alles in huis om je vakantie te laten slagen. Van het bewonderen van de jachthaven in Punat tot aan de de middeleeuwse binnenstad van Krk, je beleeft hier een vakantie om nooit te vergeten.

Terug naar de middeleeuwen

Krk ligt op het gelijknamige eiland Krk. Het is de grootste stad van het eiland en dit is waar Krk Premium Camping Resort zich bevindt. Krk stad is een Romeinse nederzetting geweest en je vindt hier allerlei historische overblijfselen. Het oude stadscentrum wordt nog omringd door een stadsmuur die grotendeels bewaard is gebleven. Ook vind je hier een schitterende kathedraal, het Frankopan kasteel en het Vela Plaza die stuk voor stuk bewonderenswaardig zijn. Op een half uur rijden van Krk stad vind je het plaatsje Omišalj. Omišalj is samen met Krk de oudste plaats op het eiland. Ook hier vind je allerlei overblijfselen uit de rijke geschiedenis van het land.

Zon, zee en strand

Strand in Krk is rotsachtig en bevat kiezels. Toch is het hier onder de Kroatische zon heel goed uit te houden. Een duik in de helderblauwe zee om af te koelen, is de perfecte match bij een vakantie in Krk. Wil je iets meer actie, dan ga je kajakken. Je gaat onder begeleiding de zee op en maakt korte stops om te rusten, te lunchen en van de omgeving te genieten. Geef je ogen goed de kost!

Een bruisend nachtleven in de buurt van Krk Premium Camping Resort

In Krk houden ze wel van een feestje. Niets overdreven, gewoon gezellig. Bovenaan de lijst met tips voor het drinken van een drankje staat het gezellige Volsonis met een prachtig ingericht terras: een soort geheime tuin. Je geniet hier van uitstekende service en leuke live muziek.

Lees meer over Primorje-Gorski Kotar

Naar accommodaties