8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Padova Premium Camping Resort
bekijk 10 foto 's
Erkend

Padova Premium Camping Resort

Deze groene terrassencamping ligt aan de rand van het stadje, tussen het strandbad en de straat. De plaatsen zijn gescheiden door heggen, naald- en loofbomen. Er is een apart veld voor tenten. Tentkampeerders kunnen hun auto niet bij de tent parkeren. Er varen boten van de camping naar de oude stad van Rab en het dorp Banjol. Het openbare kiezelstrand (ca. 500 m lang) heeft ligstoelen, parasols en een ligweide. Er zijn veel motorboten.

Pal aan zee op het Kroatische eiland Rab ligt camping Padova III, in het plaatsje Banjol, dicht bij de stad Rab. Hier vermaak je je met zwemmen, kanoën en varen met de (motor)boot, relax je op het zand- en kiezelstrand met ligweide en wandel je naar de stad Rab.

De zeer grote, groene terrassencamping ligt aan de rand van het stadje, tussen het strandbad en de straat. De staanplaatsen zijn gescheiden door heggen, naald- en loofbomen. Er is een apart autovrij veld voor tentkampeerders. Huren kan op camping Padova III ook: er zijn mobilhomes en tenten te huur. De mobilhomes bevinden zich aan de rand van de camping, op de heuvel in de schaduw van het dennenbos.

Zee met zand- en kiezelstrand voor de deur

Met de zee vlak voor de deur komen waterratten op camping Padova III goed aan hun trekken. Voor de camping ligt een zandstrand, een klein rotsstrand en er zijn aanlegplaatsen voor kleine bootjes. Bij het kiezelstrand kun je relaxen op de ligweide in een ligstoel met parasol.

Fitnessen, varen en kanoën

Sportievelingen kunnen hun lol op in het fitnesscentrum of gaan voor een lange tocht het water op in een gehuurde boot of kano. Ook aanwezig op de camping: fietsverhuur, speeltuin, recreatiecentrum, restaurant en een winkelcentrum met beautycentrum én massage. Zo kun je die kanotocht weer aan.

Surfen in Banjol, acht kerken in Rab

Wil je een dagje eropuit, dan loop je over de promenade of vaar je vanaf de camping zo naar de stad Rab (2 km). In dit oude stadje bezoek je de 8 kerken. Ook kun je varend naar het dorpje Banjol. Banjol ligt deels boven op de heuvel en deels aan de kust, bij 3 baaien. Je kunt hier tennissen, minigolfen en surfen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Padova Premium Camping Resort heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Padova Premium Camping Resort is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa