Campings in Kroatië aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Kroatië aan zee

2 personen
138 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Ontspannen vakantie vieren op een camping in Kroatië aan zee

Een camping in Kroatië aan zee is de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie. Het land kent maar liefst 1.200 eilanden en zo'n 6.000 kilometer aan kustlijn met azuurblauwe zee. Het is daarom erg eenvoudig om hier een camping te vinden die aan al je wensen voldoet. De campings zijn direct of dicht bij het strand gevestigd, van alle gemakken voorzien en klein, middelgroot of groot van opzet.

Een camping in Kroatië aan zee in Istrië

Istrië is de meest westelijke provincie van Kroatië en eenvoudig met de auto te bereiken. De provincie voelt klein aan, maar er is meer dan genoeg te beleven. Naast de nodige dosis vitamine D op de vele stranden vind je ook ook tal van culturele activiteiten in het gebied. Denk hierbij aan een bezoek aan het oude amfitheater in Pula, een stedentrip naar Poreč of een dagje weg naar Rovinj. Dankzij de vele terrassen en leuke restaurants weet je zeker dat je niets tekort komt.

Bezoek met de catamaran een van de vele eilanden

De 1.200 eilanden die Kroatië telt, zijn verdeeld over de gehele kustlijn van het land. Ga je in Kroatië een camping aan zee boeken, dan is een dagtocht met een comfortabele catamaran aan te raden. Deze tours op het water in Kroatië vertrekken meerdere keren per dag, vaak vanuit een haven vlak bij de camping aan zee, en van tevoren zie je precies welke route de catamaran volgt. Zo worden vaak de eilanden Krk en Cres aangedaan, maar soms ook een van de vele onbewoonde eilanden.

Kies uit verschillende Kroatië campings aan zee

Ga je kamperen in Kroatië, dan wil je er zeker van zijn dat de camping voldoet aan je persoonlijke wensen. Zo zijn er verschillende campings die direct aan het water liggen, maar ook genoeg campings die zich meer in het groen bevinden, iets verder weg van het strand. De kinderen vermaken zich in de Adriatische Zee of in het royale buitenzwembad en sommige campings entertainen de kleintjes met een animatieclub. Voor een minder toeristische vakantie zijn de regio's Lika-Senj en Šibenik-Knin aan te raden.

Een prachtige omgeving met imposante rotsformaties en verborgen strandjes

De natuur van Kroatië is ongekend mooi. Dit zie je dan ook direct zodra je gesetteld bent op een van de Kroatië campings aan zee. Geniet van een prachtige omgeving met imposante rotsformaties en verborgen strandjes, en kom tot rust op een van de vele idyllische witte zandstranden. De streken Istrië en Dalmatië zijn zeer geliefd bij gezinnen door de vele mogelijkheden op het gebied van spelen, zwemmen en watersporten. Trek je er in de avond graag op uit? De regio’s bieden voldoende mogelijkheden op het gebied van uitgaansgelegenheden en restaurants. Waar vier jij het liefste vakantie met het hele gezin?