Glamping in Kroatië

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Kroatië

2 personen
12 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Glamping in Kroatië: heerlijk luxe kamperen

Een comfortabele camping die van alle gemakken is voorzien: daar mag je bij glamping in Kroatië op rekenen. Terwijl je verblijft op een sfeervol kampeerterrein vol met groene grasvelden, slaap je iedere nacht in een zacht bed en een heerlijke warme tent. Zo komen twee werelden moeiteloos samen: het sfeervolle campingleven en de luxe van een hotel. Je komt niks tekort op je verblijfplaats, en hebt zo de kans om de veelzijdigheid van Kroatië te leren kennen. Combineer het vrije buitenleven met avonturen in de natuur en hier en daar een citytrip.

Uitgebreid zwemplezier

Een beetje verkoeling is wel welkom wanneer je gaat glampen in Kroatië, dus een zwembad mag niet aan je luxe camping ontbreken. De kleintjes genieten van het rustige pierenbadje, terwijl de grote kinderen zich urenlang vermaken in het grote zwemparadijs met glijbanen. Sommige campings liggen zelfs direct aan zee of in de buurt van een meer, zodat je altijd een frisse duik kunt nemen in heerlijk natuurwater.

Op pad in Kroatië

Glamping in Kroatië doe je in het hele land, of je nu wilt verblijven in Istrië of liever de helderblauwe zee van Dalmatië wilt verkennen. Bezoek de Stenen Poort van Zagreb of bewonder het eeuwenoude amfitheater in het centrum van Pula. Heb je zin in een uitdaging? Trek dan je wandelschoenen aan en geniet van de prachtige watervallen in het nationale park Plitvicemeren. De groene heuvels van het eiland Mljet zijn ook uitnodigend voor sportieve avonturiers.

Sport en spel

Wie niet graag stilzit, zal veel plezier beleven aan glampen in Kroatië. Neem je bal mee en daag je familie uit op het volleybalveld op het strand, of maak gebruik van de tennisbaan. Het animatieteam organiseert voldoende activiteiten voor de kinderen, zoals een uitdagende sportmiddag of een leuke playbackshow. Midgetgolf en een grote buitenspeeltuin maken deze luxe campings compleet.

Comfortabele faciliteiten

Je komt niets tekort op je glampingvakantie in Kroatië, want de campings zijn voorzien van alle denkbare moderne faciliteiten. Denk aan een uitgebreid sanitairgebouw en wasfaciliteiten, maar ook aan een fitnesszaal en wellnesscentrum. Haal elke dag vers brood bij de receptie of proef heerlijke Kroatische specialiteiten in het restaurant. Op sommige campings maak je zelfs gebruik van privésanitair, zodat jij je op je vakantieadres in een mum van tijd thuis voelt.

#