SVR Campings

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Kamperen bij de boer
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings Kroatië

2 personen
162 campings gevonden

SVR-camping in Kroatië

Hou je van puur natuur en wil je op vakantie naar Kroatië? Breng dan een onvergetelijke vakantie door op een SVR-camping in Kroatië. SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie: je vindt hier veel groen en verblijft dus in een natuurrijke omgeving. Wij hebben meer dan 150 campings voor je geselecteerd met zowel staanplaatsen als huuraccommodaties. Maak een keuze met behulp van het filter aan de linkerkant!

Dompel je onder in de natuur

SVR-campings heb je in verschillende groottes: klein, gemiddeld, groot en zeer groot. Eén ding hebben met elkaar ze gemeen: het is er rustig en de natuur overheerst. Luxe faciliteiten zijn er in overvloed. Denk bijvoorbeeld aan prachtige zwembaden, animatie, tennisbanen en restaurants.

Trek eropuit en ontdek!

Kroatië is een prachtig land met overweldigende natuur. Met name de kuststrook is enorm populair, maar ook steden als Dubrovnik en Split trekken veel bekijks. Het water van de Adriatische Zee is diepblauw en heerlijk warm. Rust uit op een ligstoel en geniet van de zeebries! Je vindt hier een overvloed aan betaalbare restaurantjes, waar je kunt genieten van een lekkere maaltijd.