SVR Campings in Luxemburg

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Kamperen bij de boer
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings Luxemburg

Landen
Luxemburg
X
Wissen

45 campings gevonden

<
1
2
3
>

Landelijk kamperen op een SVR camping in Luxemburg

Heb je geen behoefte aan een gigantische camping met allerlei voorzieningen, maar ga je liever landelijk kamperen op een gemoedelijke camping bij de boer? De ANWB selecteert binnen dit thema de fraaiste SVR campings in Luxemburg. SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie. Op de SVR campings zonder toeters en bellen geniet je van de gastvrijheid bij de boer en leer je het ware boerenleven kennen. Bovendien geniet je in Luxemburg van een afwisselend natuurlandschap met dichte bossen, diepe kloven en ontzagwekkende rotsformaties.

Met de kinderen kalfjes aaien op de boerderij

Voor kinderen is kamperen op een SVR camping in Luxemburg één groot feest. Ze genieten van alle indrukken die ze thuis niet opdoen. Zo ervaren ze hoe koeien gemolken worden, plukken ze vers fruit of maken ze een ritje op een pony. Met een beetje geluk mogen ze een keertje meerijden op de tractor, of jonge kalfjes en geitjes aaien. Vooral de geboorte van een kalfje is een unieke belevenis. Op de boerderij kom je los van de hectische tijd met computers en pretparken en keer je terug naar de basis. Je geniet van het buitenleven.

Boeiende natuur en historie van Luxemburg

Ondanks dat Luxemburg een van de kleinste landen in Europa is, biedt het land een enorm veel mogelijkheden voor een vakantie. Bezoek bijvoorbeeld het charmante dorpje Clervaux of wandel over de 112 kilometer lange Müllerthal Trail. De hoofdstad Luxemburg Stad staat bovendien bol van de culturele bezienswaardigheden. Vanaf de 153 meter lange boogbrug Adolfsbrug geniet je van het panoramische uitzicht over de stad. Ook is het aangenaam toeven op het terras bij het gezellige marktplein Place d'Armes. Daarnaast vind je schitterende rotsformaties en diepe kloven in Klein Zwitserland. Wandel door de bossen en kom volledig tot rust in de natuur.

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter