Max bedankt!

Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan binnen onze prachtige organisatie! Wij zijn je ontzettend dankbaar voor de afgelopen jaren bij Kamperen en gaan je missen. Neem je tijd en klik door deze webpagina vol herinneringen, collega's en prachtige foto's.

Hoi Max

Super jammer dat je ons gaat verlaten, maar wat wens ik je een mooie tijd toe in een andere tak van de ANWB! Zelf ben ik ook een paar keer gehopt’’, dus je weet dat het kan gebeuren. Ik weet nog goed dat wij in het organisatiecomité zaten voor het uitje van ANWB Kamperen, 2 jaar geleden. We gingen samen op pad in jouw auto, ri Bergschenhoek of zo, en ohhhh op de terugweg zaten we zoveel te ouwehoeren en muziek te luisteren, dat we de afslag misten, verkeerd reden terug naar kantoor. Je bleef kalm, we moesten enorm lachen, en hup, weer de andere weg in. Aanpassen en weer doorgaan, zoiets. En dat vond ik mooi om te zien en mee te maken. Het is zomaar een kleine anekdote, maar voor mij waardevol 😊

Ik wens je ongelooflijk veel succes toe, keep it up, en wellicht kruisen onze werkwegen elkaar wel weer eens. Al het goeie!

Lieve groeten, Elwina

Max

Zo maar even een paar foto’s van de afgelopen tijd. Wat is er hard gewerkt maar wat hebben we ook leuke momenten meegemaakt. Hoop van harte dat het bij je nieuwe collega’s net zo leuk is. Wens je heel veel succes en we zien je vast nog wel. Eens rondlopen want echt weg ben je natuurlijk niet.

Groetjes Jeannette Arbouw

Beste Max

Ik wens je heel veel succes en plezier met je nieuwe baan!

Groetjes, Patty

Hey!

Ik heb Max leren kennen als mijn toenmalige stagebegeleider en daarna als fijne collega. Sterker nog, als Max mij niet had teruggebeld naar aanleiding van mijn sollicitatie op de stage, had ik hier hoogstwaarschijnlijk niet eens gewerkt. HR vond het namelijk geen match. Gelukkig dacht Max daar anders over (en ik ook). Zijn no non-sense manier van werken beviel mij goed en dat maakte dat wij ook snel en makkelijk konden schakelen. Max heeft altijd een sterke visie op het product en dat is wat ik nu nog steeds erg bewonder aan zijn kennen en kunnen.

Het leukste maar misschien ook wel vreselijkste moment met Max vond ik de dag voor het kampeeruitje in 2020. Wij gingen Gees en Iris helpen met het opzetten van de tenten en de kampeerplaats waar iedereen zou overnachten. ’s Avonds hebben we supergezellig gegeten en een drankje gedaan. Er kwam zelfs nog een klein lokaal likeurtje uit mijn dorp aan te pas. We hebben daar erg gelachen. Toen kwam het overnachten in de zojuist opgezette tenten. Prima zou je denken, lekker op je luchtbedje en ingepakt in je slaapzak. Welnu, het luchtbed was lek en de slaapzak had ik niet bij me. Maar ach, zonder dalen geen pieken 😊

Groeten, Alex

Hey Max,

Naast het feit dat we van oorsprong Haarlemmers zijn, 3 kids hebben (oké, jij jongen, meisje, jongen en ik meisje, jongen, meisje) én van camperen én van zeilen houden, heb jij die camper en zeilboot al kunnen scoren (en ik nog steeds niet). Nu maak jij ook nog eens carrière bij de ANWB (en ik niet 😉). Kortom, ‘n lucky bastard ben je! Enjoy van dit alles & keep ‘n touch!

Liefs, Veronique 😊