Hey Max!

Max wat ben jij een fijne collega! En wat gaan we je missen kerel! Dat heeft om te beginnen te maken met je persoonlijkheid. Je treed niet perse op de voorgrond maar op de achtergrond ben je betrokken en onderhoud je met veel mensen nauw contact! Dat jij de meest frequente kampeerder bent zorgt sowieso natuurlijk voor veel draagvlak. Kortom je past perfect binnen de club. Persoonlijk weten we elkaar te vinden op onze gezamenlijke interesses en natuurlijk het managen van een jong gezin en de ambitie die we hebben voor de toekomst. Leuk om daar met elkaar over te sparren! Professioneel gezien ben je de drijvende kracht achter ANWB camping. Ontwikkelingen volgen elkaar in een noodtempo op. Je bent daadkrachtig, creatief en een echte doener. Niet lullen maar poetsen en geen woorden maar daden zijn jou op het lijf geschreven!

Max jij hebt heel erg veel verrassingen in petto. Ik herinner mij het diner, thuis bij mij in Haarlem, alwaar jij als een ware professional pizza’s bakte. Je blijkt hier in Haarlem bij Novichento als pizza bakker gewerkt te hebben. Je houd net als ik van een biertje in de kroeg. Dat hebben we eigenlijk te weinig gedaan. Zonder een druk gezin met kids was dat ongetwijfeld anders geweest. Gelukkig vonden we elkaar wel als we er even uit mochten tijdens het kampeeruitje in Amsterdam bijvoorbeeld waar wij tot in de late uurtjes in een walm van wietrokende gasten biertjes weg bleven tikken! Persoonlijk vind ik je het voorbeeld van het nieuwe werken. Werkend vanuit de camping, ’s ochtends naar de markt, even de kids naar school brengen etc etc. Jij weet privé en werk zo te verenigen dat je het maximale uit je leven haalt. Daar heb ik dan weer heel erg veel van te leren.

Max je bent goed op weg😊 Je geeft met je stap naar HV invulling aan je ontwikkelplan. Daar bij HV gaan ze van je genieten en kan je verder doorgroeien. Ik twijfel er geen moment aan, de groei is er bij jou nog lang niet uit! En ik wens je dat absoluut ook toe. Belangrijker dan je werk zijn natuurlijk je gezin, familie en vrienden. Ik zou willen zeggen. Blijf ontdekken, trek er lekker op uit, creeer mooie momenten en geniet van het leven samen met je gezin en vrienden. Max ik wens je heel erg veel geluk toe!

Groeten, Erik

Max

Max is als collega de camping keizer, de solist. Mijn leukste herinnering is die keer naar Happy Camp, wat we onvoldoende had voorbereid. De slechtste herinnering: dat Max tegen mij zei, in bijzijn van zijn vrouw en Alex: Tja, hoe leg ik het nu uit zodat jij het ook begrijpt. Wat ik Max toewens: Minder hooi op de vork en vooral een fijne collega zijn.

Boudewijn

Beste Max

We zijn heel wat jaartjes van samenwerking verder. Met elkaar hebben we ons onder meer gestort op de publicatiebijdrage en natuurlijk vooral op anwbcamping.nl waar mooie dingen zijn bereikt. Nu is het moment gekomen dat je bij ons weggaat. Maar helemaal weg natuurlijk niet, je blijft tenslotte een ANWB-er in hart en nieren! Je gaat een mooie nieuwe uitdaging aan waar je je zelf hopelijk door kan ontwikkelen en weer mooie dingen kan bereiken. Aan je ambities zal het in elk geval niet liggen, dat zit wel goed! We zwaaien je uit, ik wens je echt heel veel plezier in je nieuwe baan en heel veel succes!!

Groetjes, Monique

Hi Max!

De enige échte kampeercollega 😉! Hoe moeten we nou verder bij Kamperen zonder iemand die zelf kampeert? Je gaat een mooie, nieuwe uitdaging tegemoet bij Hulpverlening. Ze zullen daar vast heel blij met je gaan zijn! Wij gaan je gezelligheid, rust en enthousiasme missen bij Kamperen.
Heel veel succes daar!

Liefs, Francisca

Het Mirobord...