Max

Max kwam nog wat groen achter de oren bij ANWB Kamperen binnen en toonde al snel veel interesse in en zag vooral veel kansen voor de ontwikkeling van anwbcamping. De afgelopen jaren heeft hij ongeloofelijk veel mooie stappen gezet als productowner van ons platform. Heerlijk om met max een bila te hebben, want on the spot knutselt hij iets in elkaar zodat je direct een beeld hebt hoe, het idee waar we over spreken, er uit zou kunnen komen te zien. Always one step ahead! Soms een beetje koppig (whats in a name!) maar altijd vanuit overtuiging, als we iets opperen, dat hij niet ziet zitten. Als geen ander omarmt hij het hybride werken. In keuken (met herrie van het koffiezetapparaat), tussen de was op zolder, vanaf kantoor en dan weer vanuit zijn camper of zoals toen de camper er mee ophield vanuit een appartementje in Gerlos. Daarnaast is Max altijd enthousiast van de partij als we iets organiseren. Getuige alle foto's. Max bedankt en veel plezier bij Hulpverlening!

Groeten, Jaap

Hey Max

Hoe is Max als collega? Onbereikbaar en altijd druk ; )

Mijn leukste herinnering aan Max? In de afgelopen maanden heb ik de samenwerking met jou als zeer prettig ervaren. We hebben niet echt de tijd en gelegenheid gehad om ‘leuke herinneringen’ te maken, maar dat maakt ook helemaal niets uit. We hebben mooie stappen gezet op anwbcamping.nl en veel kennis kunnen overgedragen. Meetings waren snel, efficiënt en ‘to the point’. Kortom, het was kort, maar krachtig! Bedankt voor je vertrouwen in mij.

Ik wens je een glansrijke carrière bij wegenwacht toe! We houden contact!

Groetjes, Mellanie

He maatje,

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan en die tijd van gaan is gekomen ☹. Echt super jammer en wat ga ik je missen Maar gelukkig blijf je bij de bond! Onwijs bedankt voor de super fijne tijd, de leuke gesprekken en de mooie projecten die we samen hebben gedaan. De publicatie bijdrage was toch wel het klapstuk 😊 Heel veel succes bij onze collega’s van de wegenwacht! Ze hebben een gouden vis met je binnen gehengeld.

Dikke knuffel Iris

Hi Max

Ondanks dat ik weinig met je heb samengewerkt merkte ik tijdens de Marketing & Sales meetings dat je enorm relaxed bent en de rust zelve. Een gepassioneerde kampeerder en dat liet je ook duidelijk terugkomen in je werk. Iets wat ik erg mooi vond om te zien en meemaken.

Tijdens het jaarlijkse Kampeer-Eropuitje heb ik je beter leren. Dit weekend bespeurde ik, naast de rust, toch ook een licht verschijnsel van fanatisme en zelfs een klein beetje valsspelen. Toen we twee eieren moesten verpakken en van de hoogte van een glijbaan moesten laten vallen dacht je dat toch net iets slimmer te kunnen doen dan de rest. Uiteindelijk werden we betrapt en moesten we ons plan omgooien, desalniettemin kwamen onze eieren heelhuids aan de op grond en konden we de achtergebleven groepjes lachend passeren. Daar hebben we s ’avonds nog een fijn biertje op gedronken!

Max, ik wens je alle geluk en plezier toe met deze nieuwe job. Dat het een nieuwe, uitdagende en vooral mooie tijd mag worden met gave projecten. Ze kunnen blij zijn met jou als toevoeging aan het team! We zullen je missen. Groetjes, Geranne

Groetjes, Geranne

Hey Max!

Ik heb het genoegen gehad om gedurende mijn stageperiode én daarna met je samen te werken. Zo voelde dat ook echt: je betrok me bij projecten en gaf me veel vrijheid binnen de organisatie. Ik ben je heel erg dankbaar voor de kans die je me hebt geboden bij ANWB, ook ná het aflopen van mijn stageperiode.

We hebben elkaar pas echt leren kunnen tijdens het KampeerEropuitje – wat mij betreft erg geslaagde dagen! Wel heel de nacht wakker gelegen door je gesnurk, maar dat is niet anders.

De stap naar Hulpverlening is je van harte gegund, je bent de aangewezen persoon om daar de volgende stappen te gaan zetten. Dit gaat een gouden combinatie worden denk ik. Ik wens je een hele mooie tijd toe aan ‘de overkant’ en hoop je in de toekomst nog te spreken. Het ga je goed!

Groeten, Joris