Vekabo campings in de Achterhoek

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties door heel Europa
  • Altijd middenin ’t groen
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

Vekabo campings in de Achterhoek

Keten
Vekabo
X
Wissen

46 campings gevonden

<
1
2
3
>

Landelijk kamperen bij een Vekabo camping in de Achterhoek

Kamperen in een prachtig natuurgebied doe je bij een Vekabo camping in de Achterhoek. Vekabo is een vereniging voor plattelandsaccommodaties. Veel van deze campings hoorden vroeger bij een boerderij. Inmiddels zijn er niet veel boerderijen meer actief, maar bieden alle campings nog steeds rust, ruimte en natuur. Daarnaast zijn ze kleinschalig en mag je rekenen op persoonlijke aandacht en service, met de faciliteiten zoals je die van een goede camping gewend bent.

Afwisseling in de Achterhoek

Een Vekabo camping in de Achterhoek betekent niet alleen ontspannen kamperen in het groen. De Achterhoek biedt ook alle ruimte voor activiteit. Ga fietsen in het bos, maak een lange wandeling over de hei of geniet van het moois van de Achterhoek vanaf het water. Ook voor cultuur en historie zit je goed in deze streek. Bezoek een van de oude en charmante stadjes of ervaar het vroegere leven in een kasteel. Kasteel Ruurloo huisvest het MORE museum, waar je kunstwerken bewondert. De Hanzesteden Zutphen en Doesburg staan garant voor een sfeervol dagje uit.

Voor ieder wat wils op het platteland

Het kenmerk van een Vekabo camping is de ligging. Daarnaast zijn er diverse andere faciliteiten. Zo beschikken veel campings over een zwembad voor de nodige verkoeling. Wil je je hond meenemen? Ook dat is op veel plekken geen probleem. Kies met de zoekfilters de camping die voldoet aan al je wensen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter