SVR Campings op de Betuwe

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings op de Betuwe

2 personen
82 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Volop ruimte op de SVR camping in de Betuwe

Wil je kamperen op een boerderij, kies dan voor een SVR camping in de Betuwe. Deze campings zijn aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Je beschikt over een grote kampeerplek en ook de campings zijn ruim opgezet. Wil je rust en ruimte om je heen in het land van Flipje van Tiel, kies dan voor een van deze agrarische campings. Je vindt kampeerplekken in fruitboomgaarden, maar ook op boerderijen met dieren.

Op avontuur op een boerderijcamping in de Betuwe

Je kinderen hebben geen schermpje nodig om zich te vermaken, want op de boerderij is voldoende te doen. Ze zien hoe het fruit geplukt wordt in de boomgaard of mogen de kalfjes voeren. Ze vervelen zich geen moment en zo kom jij ook aan je rust toe. Niet alleen voor gezinnen met kinderen is een kampeervakantie op een SVR camping ideaal. Ook als je geen kinderen hebt, is het een heerlijke omgeving om te genieten van natuur en stilte. Hier heb je geen drukte van animatieprogramma’s of medekampeerders, maar ben je veel meer op jezelf gesteld.

Recreëren in Rivierenland

Laat de SVR camping in de Betuwe een dagje achter je en pak de fiets voor een van de vele routes langs kleurige boomgaarden in de Betuwe. Breng ook een bezoek aan de forten van de Hollandse Waterlinie. Voor een dagje cultuur snuiven of winkelen ga je naar Tiel, Geldermalsen of Culemborg. Bezoek bij slecht weer Slot Loevestein en dompel je onder in de geschiedenis.