3.4 sterren

Ardoer Camping Diana Heide

NederlandDrentheAmen  (sitecode 39231)

Ardoer Camping Diana Heide

NederlandDrentheAmen
4 sterren
ErkendCKE

De familiecamping ligt in een bosrijk natuurgebied dat grenst aan een staatsbos met vennen en heidevelden. Het terrein heeft diverse licht geaccidenteerde kampeervelden, omzoomd door bomen en losstaande struiken. Er is een visvijver en een speelvijver met zandstrand en ligstoelen. Op 1,5 km afstand is een sterrenwacht.

Vakantiepark Diana Heide ligt aan de rand van Nationaal park de Drentsche Aa en vlak bij het plaatsje Amen. Een camping voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars, maar ook voor gezinnen met jonge kinderen.

Op deze camping kun je kiezen uit een van de 318 staanplaatsen aan een speel- en visvijver, in het bos of juist op een open veld. Alle plekken liggen op een vlak grasveld. Het kampeerterrein staat vol bomen die voor afscheiding zorgen tussen de plaatsen en schaduw bieden op zonnige dagen. Er zijn ook plekken zonder schaduw te vinden. Aan de rand van het park liggen de 34 te huren luxe chalets, trekkershutten en bungalowtenten voor vier tot zes personen. Er is ook een chalet beschikbaar voor mindervalide bezoekers. Er is betaalde wifi beschikbaar op iedere kampeerplek.

Verwarmd, modern sanitair met privé-badkamer

Vakantiepark Diana Heide telt drie verwarmde sanitaire gebouwen waarvan er twee toegankelijk zijn voor mindervaliden. In één gebouw zijn er een aantal privé-badkamers te huur voor de periode dat je op de camping bent. Deze kosten €5,- per dag. Er zijn speciale tarieven voor bezoekers die lange tijd op de camping verblijven. Een moderne wasserette maakt het sanitair compleet.

Vers ontbijt

Begin de dag met verse broodjes van de minimarkt op de camping. Het brood is op bestelling af te halen. Ben je iets vergeten mee te nemen van de supermarkt? Bij de minimarkt kun je ook terecht voor de kleine boodschappen en een dagverse krant.

Boswandeling

Direct naast de camping ligt het Nationale park de Drentsche Aa. In dit bijzondere beek- en esdorpen landschap kun je eindeloos wandelen en fietsen. Honden mogen op sommige plekken loslopen. Begin de dag met een stevige wandeling of huur een fiets op de camping en ontdek de weide omgeving.

Omgeving

Omgeving van camping Ardoer Diana Heide

Camping Ardoer Diana Heide bevindt zich aan de rand van het schitterende nationale park de Drentsche Aa. In de omgeving vind je talrijke steden voor een uitstapje, zoals Emmen, Assen en Hoogeveen. Ook nodigt de schitterende natuur uit tot wandel- en fietstochten.

Uitjes voor het hele gezin

Naast het Hunebedcentrum in Borger zijn er uiteenlopende attractieparken in de omgeving, zoals Drouwenerzand, het Sprookjeshof, Plopsa Indoor Coevorden, het Boomkroonpad en Zoo Bizar. Gezinnen met kinderen vermaken zich op die manier ook in de omgeving van camping Ardoer Diana Heide uitstekend.

Lees meer over Drenthe

Naar accommodaties