SVR Campings in Borger

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Borger

2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

Vakantie vieren op een van de SVR campings in Drenthe in Borger

Er zijn verschillende kleine, middelgrote en grote SVR campings in Drenthe in Borger gevestigd, zodat er ook voor jouw kampeerwensen voldoende keuze is. Vanuit de camping sta je binnen no-time bij een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de provincie: de hunebedden. Ook is vlak bij het hunebed D27 het Hunebedcentrum gelegen. Hier lees je alles over de geschiedenis van hunebedden in Nederland.

Dicht bij bekende bezienswaardigheden

Je neemt niet alleen eenvoudig een kijkje bij de hunebedden, ook andere bekende bezienswaardigheden liggen op relatief korte afstand van het kampeerterrein. Bezoek vanaf een van de SVR campings in Drenthe (Borger) diverse musea en historische plaatsen. Denk hierbij aan het Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen, het Drents Museum in Assen en Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Even bijkomen na een indrukwekkende dag? Dat doe je natuurlijk op de camping, terwijl de kids zich nog even vermaken in het zwembad of op het speelveld.

Verken de prachtige natuur van Drenthe

Vanuit de SVR camping in Borger ben je ook binnen de kortste keren in de prachtige natuur van Drenthe. Je hebt de keuze uit maar liefst drie nationale parken waar je verschillende landschappen tegenkomt. Het Dwingelderveld is een nat heidegebied en wordt gerekend tot de grootste van Nederland. De twee schaapskuddes in het gebied hebben zelfs een eigen herder. In het nationaal park Drents-Friese Wold spot je in de avond duizenden sterren en nationaal park Drentsche Aa bestaat uit fraaie authentieke dorpjes, eeuwenoude hunebedden en rustige meertjes.