9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Zwartemeer
bekijk 12 foto 's
Erkend

Camping Zwartemeer

Het terrein is onderdeel van een recreatielandgoed. De ruime, niet-afgebakende staanplaatsen liggen op een driehoekig veld, dat aan één zijde wordt begrensd door een zwemplas. Op het veld staan enkele jonge boomgroepjes. Op het recreatieterrein zijn onder meer een survivalparcours, een paintballterrein en een buggy behendigheidsparcours.

Wie niet stil kan zitten, is bij camping Zwartemeer op zijn plek. Op het 32 hectare grote terrein van Sportlandgoed vlak bij Emmen ontbreekt het sportfanaten aan niets.

Deze camping richt zich vooral op groepen jonge volwassenen die graag actief bezig zijn. Op het enorme terrein kun je bijvoorbeeld paintballen. Hiervoor is een gebied gereserveerd van 3 ha, met struiken, bunkers en loopgraven. Maar ook buggy rijden, golfen, tennissen, een survivalparcours afleggen, segway rijden, kanovaren en het hippe flyboarden, waarbij je metershoog boven het water stijgt, behoren tot de mogelijkheden. De camping ligt direct aan de zwemplas van Sportlandgoed, waar ook een strand is aangelegd. Voetballen, frisbeeën, kastelen bouwen of je hengel uitgooien, alles kan. Naast alle sportiviteiten is er gelukkig óók de nodige nazorg. Kies voor een heerlijke voetreflex-, hotstone of hamam-massage van een professional, of ga voor een goede maaltijd in een van de twee restaurants. Bij het café is een terras aanwezig met uitzicht op de kinderspeeltuin met minisurvivalparcours. De camping is dus ook prima geschikt voor gezinnen met kinderen.

De staanplaatsen zijn niet afgebakend, maar er zijn wel 80 logisch geplaatste elektra-aansluitingen. Zo is er per kampeereenheid zo’n 120 m2 beschikbaar; zeer ruim dus. Ook camperaars kunnen hier goed terecht op de stabiele ondergrond.

Tien kilometer verderop ligt Emmen met het bekende dierenpark, dat recent werd omgedoopt tot Wildlands Adventure Zoo Emmen. Voor wie een dagje Duitsland wil: het terrein ligt 2 kilometer van de Duitse grens. Maar in principe is het terrein zo ingericht dat je er helemaal niet af hoeft.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Zwartemeer heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa