SVR Campings Drenthe

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Kamperen bij de boer
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings Drenthe

Landen
Nederland
X
Regio's
Drenthe
X
Wissen

130 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Onbezorgd genieten op een SVR camping in Drenthe

Heb je er ooit eens aan gedacht om tijdens de vakantie bij de boer te kamperen? Logeren of kamperen bij de boer is waar het bij de SVR campings in Drenthe om draait. De afkorting SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie. Je verblijft op een boerderij of een voormalige boerderij, zonder overbodige toeters en bellen, maar met veel gastvrijheid van de boer. Bij zowel gezinnen met kinderen als echtparen zonder is de SVR-camping zeer in trek.

Kalfjes aaien op de boerderij

De boerderij is voor kinderen één groot avontuur. Hier zijn ze ver weg van computers en het dagelijkse leven. Zo zien ze hoe koeien gemolken worden en fruit wordt geplukt, en kunnen ze jonge kalfjes aaien. Ook maken ze een ritje op de pony of mogen ze meerijden op de tractor. Wie weet zien ze zelfs hoe een kalfje geboren wordt. Op het boerenerf worden kinderdromen waar!

Geen toeters of bellen

Op de SVR campings in Drenthe geniet je van een optimale vakantie zonder toeters of bellen. Verwacht vooral geen uitgebreid animatieprogramma zoals bij een reusachtig campingcomplex. Je vindt op de SVR-campings rust met de charme van het boerenleven. Dankzij de gastvrijheid van de boer beleef je hier een geweldige vakantie. De SVR campings zijn voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor een comfortabele vakantie.

Kamperen in Drenthe: de fiets- en wandelprovincie van Nederland

In Drenthe, de schitterende dunbevolkte provincie in het noordoosten van Nederland, beleef je een veelzijdige vakantie. Met drie nationale parken vol heidevelden en bossen is deze provincie dé fiets- en wandelprovincie van Nederland. Gezinnen met kinderen vermaken zich uitstekend in Wildlands Adventure Zoo Emmen, Geopark de Hondsrug en diverse attractieparken.

Bezoek de eeuwenoude hunebedden

Tijdens een vakantie op een SVR camping in Drenthe mag een bezoek aan de wereldberoemde hunebedden niet ontbreken! Keer terug in de tijd en reis naar het Drentse Hondsburg in Borger. Dit bijzondere plaatsje herbergt het grootste hunebed van ons land, en er is ook een heus hunnebedcentrum. Je vindt hier onder andere het unieke Geopark met een avontuurlijke expeditiepoort naar de IJstijd. Daarnaast nodigt het natuurgebied Gieten-Borger in de directe omgeving uit voor een fraaie boswandeling.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter