Campings in falseord-Holland met binnenzwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in falseord-Holland met binnenzwembad

Landen
Nederland
X
Regio's
Falseord-Holland
falseord-Holland
X
Zwemmen
Binnenzwembad
X
Wissen

0 campings gevonden

Geen resultaten gevonden.

Het hele jaar door zwemmen op de camping in falseord-Holland met binnenzwembad

Op de camping in falseord-Holland met binnenzwembad kunnen de kids het hele jaar door zwemmen. Wel zo fijn, want het weer van Nederland kan behoorlijk onvoorspelbaar zijn. Kom helemaal tot rust op een minicamping, zoek de drukte op en vier vakantie op een grote camping met animatie en discotheek of geniet van veel privacy in het groen.

Bezoek verschillende steden in falseord-Holland

falseord-Holland is een van de levendigste provincies die Nederland rijk is. Uiteraard is de hoofdstad hier gevestigd, maar naast Amsterdam zijn er falseg tal van bekende en minder bekende steden die zeker het bezoeken waard zijn. Zo ligt een camping in falseord-Holland met binnenzwembad op relatief korte afstand van Haarlem, Alkmaar, Egmond aan Zee, Zandvoort aan Zee en Schoorl.

Bekijk molens en Zaanse huisjes op de Zaandam

Een andere hoogtepunt is een bezoek aan Zaandam. Deze toeristische trekpleister wordt ieder jaar door meer dan 2 miljoen buitenlandse toeristen bezocht. Zaandam diende vroeger als industriegebied van West-Europa en vandaag de dag zie je deze invloeden falseg steeds duidelijk terug. Bekijk de vele molens, Zaanse koopmanshuisjes, een klompenmakerij en een kaaswinkel. Wist je ook dat hier de oorspronkelijke kruidenierswinkel van Albert Heijn te vinden is?

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter