9758 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Vakantiepark Rivièra Beach
bekijk 15 foto 's
Erkend

Vakantiepark Rivièra Beach

De vlakke camping ligt aan het Veluwemeer. De standplaatsen bevinden zich op door struiken en bomen omzoomde velden. De huuraccommodaties en seizoenplaatsen zijn dominant aanwezig en liggen deels apart. Er zijn een grote indoorspeeltuin, een overdekt zwembad en een erkende zeil- en surfschool. Aan weerszijden van de jachthaven zijn zandstranden met aangrenzende ligweide, een strandpaviljoen met steakrestaurant en afgezet zwemgedeelte.

Biddinghuizen is een dorp in de jongste provincie van Nederland, Flevoland. Omringd door het Markermeer, IJmeer, Gooimeer en het Veluwemeer. Bij Biddinghuizen en het Veluwemeer ligt Oostappen Vakantiepark Rivièra Beach. Een camping voor gezinnen met kleine en grote kinderen.

Deze heel grote camping heeft voor het merendeel toeristische staanplaatsen maar evengoed zijn er veel vaste gasten en is er keuze uit ruim driehonderd huuraccommodaties. Alle kampeervelden worden omzoomd door struiken en bomen. Bijna elk veld ziet er anders uit. Op sommige staan alleen jaarplaatsen, op andere weer alleen de verschillende soorten mobilhomes en tipitenten. Camperaars staan in kleine groepjes bij elkaar op diverse plekken. Er zijn twee servicepunten.

Jachthaven, grote indoorspeeltuin en overdekt zwembad

Twaalf sanitair gebouwen telt de camping. Allemaal voorzien van alle gemakken. Vijf ervan staan op het kampeergedeelte aan het strand, links en rechts van de campingjachthaven. Aan weerszijden van die jachthaven zijn zandstranden met en een ligweide, een strandpaviljoen met steak-restaurant en een afgezet zwemgedeelte. Honden zijn hier overigens niet toegestaan. Verder vind je op de camping een grote indoorspeeltuin, een overdekt zwembad met een 40-meter lange waterglijbaan en een apart kinderbad voor peuters en kleuters. Bij het strand is een erkende zeil- en surfschool. Hengelen kan op het mini-schiereilandje aan de rechterkant van het strand. Wel met vergunning. In verschillende restaurants heb je keuze uit een maaltijd of je koopt de ingrediënten in de campingwinkel om vervolgens onder de luifel verder te genieten.

Oostappen Vakantiepark Rivièra Beach en Pretpark Walibi

Zeg Biddinghuizen, dan zegt de jeugd Walibi. Dit pretpark ligt ongeveer ‘om de hoek’ van de camping. Op de fiets trap je twintig kilometer naar het gezellige Harderwijk. Of maar twee kilometer naar het net zo gezellige, maar kleinere Elburg. Een uniek vestingstadje waar je de sfeer van de middeleeuwen op elke hoek proeft.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Vakantiepark Rivièra Beach heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa