SVR Campings in Bakkeveen

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Bakkeveen

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Op avontuur op een SVR camping in Bakkeveen

Op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe ligt Bakkeveen. Er zijn meerdere SVR campings in Bakkeveen te vinden. De natuur biedt voldoende mogelijkheden om te recreëren en te genieten van het buitenleven. SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie en is jouw garantie op een kampeervakantie vol avontuur zonder de hectiek van het dagelijks leven.

Kamperen op een SVR camping

De SVR campings in Bakkeveen zijn te vinden bij boerderijen of voormalige boerderijen. Het zijn kleinschalige campings waarbij het contact met de eigenaar laagdrempelig is. De eigenaar laat je graag zien hoe het buitenleven eraan toegaat. Kinderen ervaren van dichtbij het leven op de boerderij. Ze zien het melken van de koeien of mogen mee voor een tochtje op de tractor. In de boomgaard liggen de appels letterlijk voor het oprapen.

Een ontspannen vakantie in Bakkeveen en omgeving

Het populaire Friese vakantiegebied rond Bakkeveen biedt veel afwisseling met zandverstuivingen, heide, bossen en weilanden. Dit maakt het een heerlijk gebied om te fietsen en te wandelen. Tijdens een tocht kom je misschien wel oog in oog te staan met een schaapskudde of Schotse hooglanders, die vrij rondlopen in het heidegebied. Wil je een dagje vertier in de stad? Groningen, Heerenveen en Leeuwarden zijn vlakbij. Ook een tripje naar de Waddeneilanden is prima te doen vanaf een SVR camping in Bakkeveen.