9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping De SeedyksterToer
bekijk 13 foto 's
Klein

Camping De SeedyksterToer

Het langwerpige terrein ligt bij een paardenboerderij aan de voet van de Waddenzeedijk. De standplaatsen liggen op door windsingels beschutte veldjes. Er zijn rondritten door het buitendijkse natuurgebied en een weide en stalling voor een eigen paard. Het sanitair is modern. Tegen betaling is er een binnenspeelruimte en een uitkijktoren.

Aan de rand van de Waddenzee bij het Friese Marrum ligt Camping De SeedyksterToer. Deze kleinschalige boerencamping is de ideale bestemming om te genieten van weidse uitzichten, rust en natuur.

Wie al rijdend over kaarsrechte wegen door het vlakke platteland op weg is naar deze camping komt uit bij dit langwerpige kampeerterrein aan de voet van de Waddenzeedijk. Omringd door schier eindeloze velden aan de ene kant en het wad aan de andere kant is de dagelijkse hectiek ver weg.

Rustig kampeerterrein
Ook de camping, gelegen naast een paardenboerderij, is een oase van rust. Met slechts 15 staanplaatsen op door windsingels beschutte veldjes is het nooit druk en heb je lekker de ruimte. Alle plekken zijn voorzien van een aansluitmogelijkheid op het elektriciteitsnet (16 ampère) en gratis wifi. Voor campers zijn er het hele jaar door plaatsen beschikbaar op verharde ondergrond. Geen kampeermiddel? Je kunt ook overnachten in de luxe trekkershut.

Faciliteiten
Voor de sanitaire voorzieningen, ook toegankelijk voor mindervaliden, kun je terecht in de boerderij. Buiten zijn twee overdekte wasplaatsen. In de slechtweerruimte staat een tv. Fietsweer? De camping verhuurt fietsen.

Overdekte speelhal
Voor kinderen is de grote speelhal in de boerderij een groot feest. Met onder meer een trampoline, kruiptunnel, piratenschip met glijbaan, dartbord, biljart voetbaltafel, tafeltennistafel, air-hockeyspel, midgetgolfbaan en reuzesjoelbak beleven zij hier uren speelplezier.

Spannende outdooractiviteiten
De camping organiseert ook meerdere (spannende) outdooractiviteiten. Bijzonder is de toertocht in de panoramawagen over dijken en langs slenken, geulen en kwelders. Wil je de Wadden echt ervaren? Ga dan wadlopen onder begeleiding van een gids. Ook een GPS-tocht is mogelijk. Mag het wat uitdagender? Beklim de 24 meter hoge uitkijktoren en ga abseilend naar beneden. Vergeet niet van het adembenemende uitzicht te genieten…


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping De SeedyksterToer heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping De SeedyksterToer is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa