Vekabo campings in Friesland

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties door heel Europa
  • Altijd middenin ’t groen
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

Vekabo campings in Friesland

Wissen
2 personen
25 campings gevonden

Ervaar een unieke vakantie op Vekabo campings in Friesland

Veel van de Vekabo campings in Friesland vind je op boerderijen of voormalige boerenbedrijven. Een vakantie op een van deze campings biedt je een echte plattelandservaring met rust en ruimte om je heen. Geniet van de weidse uitzichten, het water en de historische stadjes. Een vakantie op een Vekabo camping is een leuke gezinsvakantie, maar ook als je geen kinderen hebt, is een vakantie op een van deze campings ideaal om tot rust te komen.

Kamperen in de natuur op een Friese Vekabo camping

Vekabo campings in Friesland staan voor kleinschaligheid en brengen je terug naar de natuur. De campings zijn rustig en gastvrij. Je kinderen kunnen er vrij rondlopen zonder dat je bang hoeft te zijn ze kwijt te raken. Er zijn geen activiteitenprogramma’s tot laat in de avond. Het is er stil, op het geluid van de vogels of de koeien na. Kinderen hebben voldoende ruimte om te spelen en vinden er gemakkelijk hun weg. Op Vekabo campings in Friesland ervaar je het echte buitengevoel. Na een vakantie of weekend weg kan je er weer helemaal tegenaan.

Vier vakantie in het hoge noorden

Friesland is de provincie van de Elfstedentocht en het skûtsjesilen. De provincie in het hoge noorden heeft echter zoveel meer te bieden. Naast waterrecreatie op de Friese Meren of de Waddenzee is het er heerlijk fietsen en wandelen. Breng een bezoek aan een van de historische stadjes of spot Schotse Hooglanders in het Katlijker Schar en zie hoe de heide in bloei staat. Steek de provinciegrens over en pak een terrasje onder de Martinitoren in Groningen. Pak de boot om uit te waaien op een van de Waddeneilanden om daarna weer terug te keren naar de rust op de Vekabo camping.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter