4.2 sterren

Vakantiepark De Kuilart

NederlandFrieslandKoudum  (sitecode 38988)

Vakantiepark De Kuilart

NederlandFrieslandKoudum
5 sterren
BestCKE

De watersportcamping grenst aan het merengebied De Fluessen. De staanplaatsen bevinden zich op velden, verspreid over het terrein. Veel plaatsen beschikken over een aanlegsteiger. Her en der staan speeltoestellen op het terrein. Er is een bowling- en een skatebaan. Surf- en zeillessen en flyboarden zijn mogelijk. Er zijn boten te huur. Er is een zandstrand met grasstrook en speeltoestellen. Het zwembad is voor renovatie gesloten van half september 2020 t/m half mei 2021.

Omgeving

Camping De Kuilart: ontdek de unieke Friese meren

Zuidwest-Friesland, de streek waar camping De Kuilart zich in bevindt, beschikt over een uniek landschap. Je vindt hier het meer de Fluessen, de bossen van Gaasterland, het IJsselmeer en de groene weilanden met kenmerkende bonte koeien. Het sfeervolle dorpje Koudum ligt vlak bij de camping. Hoewel het een klein plaatsje is, vind je hier allerlei prettige faciliteiten.

De Friese elf steden

De rijke geschiedenis van handel en zeevaart is in elk van de Friese elf steden zichtbaar. Iedere stad heeft zijn eigen charme. En maar liefst negen steden bevinden zich op kleine afstand van camping De Kuilart!

Lees meer over Friesland

Naar accommodaties