4.5 sterren

Ardoer Camping De Rotonde

NederlandGelderlandEnspijk  (sitecode 54959)

Ardoer Camping De Rotonde

NederlandGelderlandEnspijk
4.5 sterren
ErkendCKE

De ruime staanplaatsen liggen afgescheiden van de velden met seizoenplaatsen. Er is een grote visvijver. Direct naast de camping bevinden zich het restaurant en de tennisbanen en starten diverse fietsroutes. Bij het zwemmeer, publiek toegankelijk, is een geleidelijk aflopend, klein zandstrand met een waterglijbaan, diverse speeltoestellen en grote ligweide met picknicktafels, kleedhokjes en sanitair. Het kleutergedeelte is omheind en max. 60 cm diep.

Kindvriendelijk kamperen in de Betuwe op Ardoer Camping De Rotonde

Ardoer Camping De Rotonde is een mooie bestemming voor een gezinsvakantie in de Betuwe dankzij de goede voorzieningen, uitgebreide zwemmogelijkheden en het uiteenlopende animatieprogramma.

Ruime staanplaatsen in parkachtige omgeving

Je verblijft op deze grote camping met de vouwwagen of caravan op een ruime staanplaats in een parkachtige omgeving. De autovrije staanplaatsen zijn onderverdeeld in basis- en comfortplaatsen, waarbij laatstgenoemde een eigen wateraansluiting heeft. Voor tentkampeerders is er een apart veld en het terrein biedt beperkt ruimte aan campers. Bomen zorgen voor enige beschutting. Camping De Rotonde verhuurt ook diverse soorten chalets, waarvan een deel op het water ligt. De grootste variant heeft zes slaapplaatsen.

Voorzieningen op en rond de camping

Deze camping heeft verwarmd sanitair dat ook toegankelijk is voor kinderen en mindervaliden, gratis wifi op je staanplaats, een fietsenstalling, een wasserette en een campingwinkel waar je de dagelijkse boodschappen doet. Op dagen dat je geen zin hebt om te koken voorzien de snackbar en het eetcafé in smakelijke (afhaal)maaltijden, snacks en ijsjes. Naast het terrein zit een restaurant waar ontbijt, lunch en diner worden geserveerd. Verder heeft de camping een gezellige bar waar je geniet van een drankje. De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich in Deil, op een paar minuten rijden.

Zwemmen en vermaak op de camping

Jong en oud vermaken zich op Ardoer Camping De Rotonde in de recreatieplas met spectaculaire glijbaan en waterspeeltuin. Aan de visvijver met loopbrug heb je als hobbyvisser de ruimte om een hengel uit te werpen. Verder heeft de camping een speelweide voor honden, zijn er een aantal sportvelden, vermaken waaghalzen zich op de fietscrossbaan en zijn er in de bar regelmatig muziekavonden. Het animatieprogramma is gevarieerd; van knutselen, kindertheater en spelletjes tot speurtochten, danswedstrijden, bingo en spannende quizzen.

Omgeving

Leuke stadjes vlak bij Ardoer Camping De Rotonde

Ardoer Camping De Rotonde is een prima startpunt voor een bezoek aan een van de gezellige stadjes in de Betuwe. Zo zijn Tiel, Culemborg en Gorinchem vanaf je vakantieadres goed bereikbaar.

Oranjestad Buren

Camping De Rotonde ligt op 15 minuten rijden van het sfeervolle Buren. In deze vestingstad trouwde Willem van Oranje in 1551 met Anna van Buren. In het Museum Buren en Oranje kom je hierover alles te weten. In het historische centrum ontdek je de negentiende-eeuwse waag en de middeleeuwse stadsmuren en grachten.

Lees meer over Gelderland