3 sterren

Camping De Vossenberg

NederlandGelderlandNunspeet  (sitecode 55604)

Camping De Vossenberg

NederlandGelderlandNunspeet
3 sterren
ErkendCKE

Deze licht heuvelachtige boscamping heeft open en beschutte staanplaatsen die deels rond een vlak grasveld liggen en deels op eigen plekjes tussen bosschages. Er zijn veel jaar- en seizoenplaatsen. Natuurbad de Zandenplas ligt in de buurt. Vanaf de camping starten fiets- en wandelroutes. Er zijn geen huisdieren toegestaan. In het hoogseizoen is er een activiteitenprogramma. Tennisrackets zijn te huur. Er is een grote binnenruimte waar gespeeld kan worden. De camping grenst aan een spoorbaan.

Gezinsvakantie in Gelderland op Camping De Vossenberg

Camping De Vossenberg is een gezellige camping in de Veluwse bossen. De camping ligt aan de rand van Nunspeet en is een ideale bestemming voor een vakantie in de natuur. Huur een fiets en ga op pad in de Veluwe of kom op het kampeerterrein tot rust met een hapje en drankje.

Uitgebreide faciliteiten

Op Camping De Vossenberg vind je alles wat je nodig hebt voor een ontspannen gezinsvakantie, zoals brandschoon sanitair en een uitgebreid animatieprogramma. De camping is populair onder gezinnen. Tijdens de schoolvakanties zijn er dan ook altijd genoeg andere kinderen om mee te spelen. Je begint elke dag met verse broodjes uit de campingwinkel en laat iedereen vervolgens zijn of haar eigen gang gaan. Voor de kinderen zijn er spelletjes, sporttoernooien en een knutselclub, en voor volwassenen zijn er een sauna en een whirlpool, waar je ook nog terechtkunt voor een ontspannen massage. Als het tijdens je vakantie een keertje regent, ga je naar de recreatieruimte. waar je bijvoorbeeld een potje tafelvoetbal speelt. Ter afsluiting van de vakantiedag haal je bij de pizzeria op het terrein lekkere pizza’s, of ga je met het hele gezin uit eten.

Luxe accommodaties

Ben je niet zo’n liefhebber van kamperen en slaap je het liefst in een comfortabel bed? Kies dan voor een van de luxe accommodaties op Camping De Vossenberg. De camping verhuurt mooie stacaravans en ruime chalets, die helemaal zijn ingericht voor gezinnen met kinderen. Alle accommodaties hebben een eigen terras waar je jezelf verwent met een uitgebreide borrel, en een volledig ingerichte keuken waar je heerlijke maaltijden kookt. Op regenachtige dagen kun je in deze accommodaties met het hele gezin binnen blijven en gezellig een spelletje spelen.

Omgeving

Recreëren op de Veluwe bij Camping De Vossenberg

Vanaf Camping De Vossenberg loop je binnen 15 minuten naar het Veluwetransferium, waar je terechtkunt voor informatie over dit prachtige natuurgebied. Zo komen jij en de kinderen van alles te weten over de bosdieren. Ook is er een speurtocht uitgezet waarmee je verschillende delen van het park ontdekt. Overal in Het Nationale Park De Hoge Veluwe staan witte fietsen waarmee je het natuurgebied verkent. Fiets bijvoorbeeld naar het Kröller-Müller Museum voor een middag kunst kijken en bewonder de talloze tekeningen en schilderen van Monet en Van Gogh.

Lees meer over Gelderland