4 sterren

Camping het Wieskamp

NederlandGelderlandWinterswijk  (sitecode 201208)

Camping het Wieskamp

NederlandGelderlandWinterswijk
4 sterren
ErkendCKE

De camping ligt in een rustig, gevarieerd landschap, vlak bij Winterswijk. Je hebt de keuze uit een plek op een open veld of een plek op een kleiner en intiemer veld met beschutting door bomen en hagen. Altijd zijn de ruime staanplaatsen afgezet door heggetjes en hebben het comfort van privésanitair. Fietsen en wandelen kun je hier volop. Bij het mooie Hilgelomeer zul je het zeker naar je zin hebben.

Camping Het Wieskamp in het nationale landschap Winterswijk

Camping Het Wieskamp is omgeven door het nationaal landschap Winterswijk. Hier breng je je tijd door in de natuur en verken je op de fiets of wandelend de Achterhoek en het Duitse Münsterland. Ook voor de kinderen is er bij alle weersomstandigheden wat leuks te doen, dankzij de aanwezigheid van een zwembad en een overdekte speelhoek.

Kamperen met privésanitair

Op de ruime staanplaatsen heb je de beschikking over privésanitair, een stroomvoorziening, kabeltelevisie en gratis wifi. Je kunt kiezen uit vier verschillende kampeervelden die ieder hun eigen charme hebben. Ga bijvoorbeeld voor een plekje in de zon op een open veld, of een staanplaats op een veld met bomen en hagen voor beschutting. Alle staanplaatsen zijn afgezet met heggetjes. Heb je geen eigen kampeermiddel? Dan kun je hier overnachten in een chalet, bungalow of luxe glampingtent.

Zwemmen in de buitenlucht

Het door zonne-energie verwarmde zwembad is geopend van Hemelvaart tot eind augustus. Voor de kleintjes is er een apart kinderbadje. Neem na een verfrissende duik plaats op een van de ligstoelen om in de zon weer droog te worden. Zit je liever in de schaduw? Er zijn ook parasols. De kinderen spetteren lekker in het zwembad of vermaken zich in de buiten- of indoorspeeltuin. Op het voetbalveld en het volleybalveld speel je een wedstrijdje tegen andere kampeerders.

Horeca op het terrein

Om een hapje te eten, hoef je de camping niet te verlaten. Bij de entree van Camping Het Wieskamp ligt het restaurant “Antoons Kip en Schnitzel”. Zowel binnen als buiten op het zonnige terras verwen je jezelf met een lekkere maaltijd en een drankje. Tijdens het seizoen is ook de snackbar geopend.

Omgeving

De Achterhoek ontdekken vanuit Camping Het Wieskamp

De Achterhoek laat zich met de fiets of te voet uitstekend ontdekken middels het knooppuntensysteem. Ook zijn er speciale routes uitgezet voor gezinnen met kinderen en routes die langs historische bezienswaardigheden komen, de zogeheten Levende Geschiedenis-routes. Bij de receptie van Camping Het Wieskamp krijg je meer informatie over de verschillende routes en zijn knooppuntkaarten verkrijgbaar.

Bezoek ook de omgeving van Groenlo, waar prins Frederik Hendrik zijn kamp opsloeg voor de Slag om Grolle en verken de boekenstad Bredevoort, waar je in de vele kleine straatjes langs talloze boekenstands en boekenwinkeltjes wandelt.

Lees meer over Gelderland

Naar accommodaties