De Heidebloem Recreatie

NederlandGelderlandHaarle gem. Hellendoorn  (sitecode 78704)

De Heidebloem Recreatie

NederlandGelderlandHaarle gem. Hellendoorn
KleinCKE

De landelijk gelegen camping ligt direct naast Nationaal park “de Sallandse Heuvelrug” en heeft ruime plaatsen op gras. Alle plaatsen hebben water, afvoer, stroom, CAI aansluiting en WiFi. Er zijn speeltoestellen voor de kinderen en een midgetgolfbaan. Het sanitair is mooi en schoon en er is een camper en chemisch toilet stortplaats. Er is ook verhuur mogelijk. Bij aankomst ontvangt u met een tas met toeristische informatie van de prachtige omgeving met oa fiets en wandelroutes in de omgeving.

Camping De Heidebloem Recreatie in het groen van het Sallandse heuvellandschap

Even buiten Haarle, te midden van de groene natuur bij Hellendoorn, ligt de kleine Camping De Heidebloem Recreatie. De receptie bevindt zich in een voormalige boerderij. Verder zijn er twee groepsvoorzieningen. Tussen de boerderij en het campingterrein grazen Schotse hooglanders gemoedelijk in de wei. Op de camping kunnen gasten in alle rust genieten van het landelijke leven en het Sallandse heuvellandschap.

Ruim campingterrein en sanitair met vloerverwarming

De ruime staanplaatsen van De Heidebloem Recreatie liggen voornamelijk in het open gras en in lanen naast elkaar. Er is niet veel beschutting. Alle plekken zijn voorzien van elektriciteit, stromend water, riolering en zelfs een televisieaansluiting. Het sanitair is ruim en netjes en voorzien van vloerverwarming. Daarnaast verhuurt de camping een knusse Pipowagen met een eigen keukentje voor maximaal twee personen.

Sport, spel en ontspanning

Camping De Heidebloem Recreatie is bijzonder fietsvriendelijk. Rond de camping loopt een fietsroutenetwerk en op het terrein heb je toegang tot een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen. Je kunt ook een fiets huren. Voor de kinderen is er bij de receptie een kleine dierenweide met onder andere geitjes en konijnen. Verder is er op de camping zelf een speelveld met verschillende speeltoestellen en een sportnet. Daarnaast vind je op het terrein een grote minigolfbaan en een jeu-de-boulesbaan. Wifi is voor de gasten gratis beschikbaar.

Inkopen doen en verse broodjes halen

Bij de receptie kun je boerderij-ijsjes kopen en in het weekend versgebakken broodjes halen. Op drie kilometer afstand van de camping, in Haarle, bevindt zich een supermarkt. Wat meer winkels, restaurants en voorzieningen tref je aan in de nabijgelegen plaatsen Nijverdal en Hellendoorn.

Omgeving

Camping De Heidebloem Recreatie nabij de Sallandse Heuvelrug

Camping De Heidebloem Recreatie ligt in het Overijsselse dorp Haarle, vlak bij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Hier vind je niet alleen prachtige paarse heide, maar ook zeldzame flora en fauna, waaronder nachtzwaluwen en korhoenders. Het is een pittoresk heuvelachtig landschap, waar ook de rivier de Regge doorheen stroomt. Een ideaal gebied om lange wandel- en fietstochten te maken of het prachtige uitzicht vanaf de Holterberg te bewonderen. Voor liefhebbers van cultuur en historie is een bezoek aan de Hanzesteden Deventer en Zwolle aan te raden.

Lees meer over Gelderland