SVR Campings in Doesburg

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Doesburg

2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Landelijke vakantie op een SVR camping in Doesburg

Op zoek naar een gezellige camping dicht bij het water? Een SVR camping in Doesburg ligt in een landelijke omgeving, vrijwel direct aan de Gelderse IJssel en Oude IJssel. Met je partner of gezin kampeer je bij de boer en geniet je van het leven op en rondom de boerderij. Iedere morgen ontwaak je in een omgeving boordevol dierengeluiden.

Hanzestad Doesburg

Doesburg is een historische Hanzestad met meer dan 150 monumenten en musea. De Waag is de oudste horecagelegenheid van Nederland en na een enerverende stadswandeling geniet je hier van een goede borrel. Stap ook de Grote of Martinikerk binnen en bekijk de indrukwekkende kerkvloer of het unieke Walcker-orgel. Bezoek er een concert of beklim met goede moed de oude kerktoren.

Activiteiten op de boerderij

Een SVR camping in Doesburg is in trek bij jong en oud. Senioren, 50-plussers, maar ook gezinnen met kinderen proeven er van het leven op de boerderij. Help bij het melken van koeien of voer samen de geiten en kippen. Maak je liever een rit op de pony of knuffel je graag met konijnen? Of ga je ontspannen met de skelter op pad? Je doet het allemaal tijdens een kampeervakantie op de boerderij.