SVR Campings in Ede

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Ede

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Rust en natuur op een SVR camping in Ede

Tussen de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug geniet je van het boerenleven op een SVR camping in Ede. Door de prachtige ligging midden in de natuur maak je hier de mooiste wandel- en fietstochten. Daarna kom je heerlijk 'thuis' op je gemoedelijke camping voor welverdiende ontspanning.

Kamperen bij de boer met het hele gezin

Onthaasten doe je pas echt op een SVR camping in Ede. Hier verblijf je tussen het groen op een kleine tot middelgrote camping. Vaak zijn er ook dieren aanwezig, zoals koeien, schapen, varkentjes, geiten, kippen, pauwen en konijnen. De kinderen leven zich uit met het zorgen voor en voeren van de dieren. Bovendien zijn er veelal speeltoestellen, skelters of trampolines aanwezig. En vriendjes maken gaat uitstekend op een camping in eigen land.

Uitstapjes in de directe omgeving

Vanuit Epe bezoek je zowel de Utrechtse Heuvelrug als de Hoge Veluwe. In deze natuurgebieden maak je prachtige fiets- en wandeltochten door bossen, heiden, landgoederen en uiterwaarden. Cultuur snuiven doe je in musea zoals het Kröller-Müller of het Airborne museum. Daarnaast maak je met het hele gezin prachtige en leerzame uitstapjes naar diverse kastelen in de omgeving of de dierentuin Burger’s Zoo.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter