SVR Campings in Elburg

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Elburg

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

SVR campings op unieke locaties in Elburg

SVR campings in Elburg zijn bijzonder te noemen door hun unieke ligging. Op het landgoed Old Putten bijvoorbeeld vind je twee natuurkampeerterreinen. Dit landgoed is al sinds 1878 in het bezit van dezelfde familie. Een andere SVR camping in Elburg kent een zeer mooie ligging aan het Veluwemeer.

Iedereen is welkom op de SVR camping in Elburg

SVR campings in Elburg zijn doorgaans wat groter van opzet. Je vindt er ruimschoots animatie voor je kinderen en uitgebreide faciliteiten zoals een openluchtzwembad, verschillende sportvelden, fietsverhuur en slechtweervoorzieningen. Brood en basisboodschappen koop je op of vlak bij de camping. Op sommige campings zijn ook een restaurant en snackbar aanwezig. Houd er rekening mee dat honden niet altijd zijn toegestaan op een SVR camping in Elburg.

Uit in Elburg

Elburg is een oude Hanzestad in de provincie Gelderland. Je bezoekt er de indrukwekkende veertiende-eeuwse vesting en verbaast je over de straten die bijna allemaal recht op recht lopen. Houd je van kunst? Dan haal je hier elk jaar je hart op tijdens het Vestingval. Op een groot aantal locaties in de stad bewonder je de beeldende kunst van verschillende kunstenaars en er is theater, muziek, dans en poëzie. Wie houdt van boten kijkt zijn ogen uit tijdens het Botterfeest, dat elk jaar in september plaatsgrijpt. Verschillende botters (boten) leggen dan aan in de haven van Elburg.