SVR Campings in Emst

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Emst

2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Proef het plattelandsleven op een SVR camping in Emst

Kom je graag tot rust op het platteland? Een SVR camping in Emst ligt in een bosrijke en landelijke omgeving en is een fijne plek om te vertoeven. SVR staat voor Stichting Vrije Recreatie en houdt in dat je kampeert bij de boer. Een boerencamping is leuk voor jong en oud, want het leven is er compleet anders dan thuis.

Ontdek Emst en omgeving

Emst is een piepklein, maar wonderschoon Veluws dorpje en laat je volop genieten tijdens je vakantie. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het Gortelse bos of Vierhouterbos. Struin ook gerust rond in het Kröller-Müller Museum of fiets door nationaal park de Hoge Veluwe. Beide attracties liggen op slechts een steenworp afstand van een SVR camping in Emst.

Dieren verzorgen

Een SVR camping in Emst is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Dieren voeren en verzorgen is een terugkerende bezigheid waar je gerust even bij mag helpen. Ook koeien melken, geitjes knuffelen en het konijnenhok uitmesten is mogelijk. Andere activiteiten die horen bij het boerderijleven worden samen met de boer uitgevoerd. Natuurlijk is er voldoende ruimte en tijd om lekker buiten te spelen. Dit kan ook niet anders met de weilanden en slootjes binnen handbereik.