SVR Campings in Ermelo

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Ermelo

2 personen
0 campings gevonden

SVR camping in Ermelo: kamperen midden in de natuur

Ermelo is in trek vanwege de mooie natuur, heidevelden en schaapskooien. Gun jezelf een fijne vakantie en verblijf met het hele gezin op een SVR camping in Ermelo. Je kampeert bij de boer en ontdek het veelzijdige leven op de boerderij. Dit is leuk voor jou, maar ook je kinderen weten een vakantie bij de boer te waarderen. Laat je daarom verrassen door een originele en veelzijdige kampeervakantie.

Wat je niet mag missen in Ermelo

In Ermelo hoef je je geen seconde te vervelen. Het plaatsje ligt op de Veluwe, dicht bij strand Horst. Hier kan je naar hartenlust surfen, suppen en zwemmen. Trek je graag de natuur in? Bezoek de schaapskooi in Ermelo met zijn eigen schaapskudde. In mei zie je er schattige lammetjes ronddartelen en in augustus kleurt de heide hier paars. Het is een prachtig gezicht om de schapen in die periode te zien grazen op de heide.

Genieten in een natuurrijke omgeving

Je verblijf op een SVR camping in Ermelo is een prima keuze als je gek bent op wandelen en fietsen. Binnen korte tijd zit je midden in het bos of vertoef je aan het water. Prima locaties voor een ontspannen picknick. De camping zelf heeft ook van alles te bieden. Stap gerust de boerderijwinkel binnen en ontdek verschillende streekproducten. Kinderen helpen de boer bij het voeren van de dieren of nemen deel aan verschillende activiteiten en spelletjes.