SVR Campings in Garderen

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Garderen

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Vakantie vieren in een relaxte omgeving op een SVR camping in Garderen

Tijdens een vakantie op een SVR camping in Garderen ontsnap je even aan de dagelijkse hectiek. Geen haast hier, alles gaat er net even wat langzamer. De campings liggen midden in de Veluwe en zijn van alle gemakken voorzien. Maak zeker een wandeling of fietstocht door het gebied. Onderweg kom je bossen en heidevelden tegen en hoef je urenlang geen enkele (geasfalteerde) weg tegen te komen. Het ultieme vakantiegevoel beleef je in Garderen.

Breng tijdens je vakantie een bezoek aan Kootwijkerzand

De Veluwe is een erg uitgestrekt gebied, waardoor het soms lastig kan zijn om de mooiste plekjes van de regio uit te zoeken. Breng vanaf de SVR camping in Garderen zeker een bezoek aan Kootwijkerzand. Deze zandvlakte lijkt wel een Hollandse Sahara. Het is het grootste stuifzandgebied van Europa en op de open vlakte kan de temperatuur oplopen tot 60 graden Celsius. In de nacht kan de temperatuur in de zomer tot beneden de 0 graden Celsius dalen. De kids hebben hier alle ruimte om een middagje te ravotten.

Een spetterende dag weg in Harderwijk

Niet ver van de SVR camping in Garderen ligt Harderwijk. Hier beleef je met het hele gezin een spetterende dag weg in het Dolfinarium. Bezoek ook zeker het Veluwemeer, dat net iets verder weg ligt. Hier kunnen de kids aan allerlei activiteiten op het water deelnemen, maar je relaxt er ook gewoon een heerlijke dag aan het strand.