SVR Campings in Groesbeek

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Groesbeek

Wissen
2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Kamperen in de natuur op een SVR camping in Groesbeek

Wil je kamperen in de natuur, kies dan voor een SVR camping in Groesbeek. De kampeerplekken zijn ruim op deze kleinschalige campings. Bovendien is de locatie, op steenworp afstand van Duitsland, omgeven door bossen, heuvels en dalen. Het is een prima uitvalsbasis om activiteiten te ondernemen. Dat geldt niet alleen voor natuurliefhebbers, maar ook als je van cultuur en musea houdt. Je zit vlak bij Nijmegen en je bent zo in de bruisende stad Arnhem.

Kleinschalig kamperen op een boerderijcamping in Groesbeek en omgeving

Kies je voor een camping van Stichting Vrije Recreatie, dan ben je verzekerd van rust en ruimte om je heen. Je wordt gastvrij ontvangen op een boerderij of een voormalig boerenbedrijf en de basisfaciliteiten zijn aanwezig op de SVR camping in Groesbeek. Animatieprogramma’s zul je er niet vinden en een zwemparadijs evenmin. Met een kampeervakantie op deze geselecteerde campings heb je daarentegen wél weer tijd voor elkaar. Kinderen ervaren bovendien alle vrijheid en hebben geen schermen nodig om zich te vermaken. En de boer kan altijd wel hulp gebruiken. ’s Avonds tel je de sterren en val je in complete stilte in slaap.

Vier een zorgeloze vakantie in het Rijk van Nijmegen

In Groesbeek en omgeving halen natuurliefhebbers hun hart op in de heuvels en de bossen. Ontdek het nationale landschap de Gelderse Poort. Fiets over de slingerende dijken langs de Waal en geniet van de konikpaarden en de weidevogels. Voordat je het weet ben je ook in Duitsland. Breng met de kinderen zeker een bezoek aan het Afrika Museum, waar je je in Afrika waant en verschillende Afrikaanse hutjes binnenloopt.